SAMSUN

Samsun'da Hasta Yakınından Doktora Dayak

 
 462
Samsun'da Hasta Yakınından Doktora Dayak - Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde bir doktor, bir hasta yakını tarafından telefonla konuştuğu iddiasıyla darp edildi
Bafra Haber

 |  - Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde bir doktor, bir hasta yakını tarafından telefonla konuştuğu iddiasıyla darp edildi

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Gazi Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nde meydana geldi. Hastaneye tedavisi için babaannesini getiren S.Ş., poliklinikte sıra numarası geldiğinde Op.Dr. Emre Öztop'un odasına girdi. Bu sırada bir hastanın sağlık durumu hakkında telefonla bilgi veren Dr. Öztop'un telefon görüşmesinin fazla olduğunu iddia eden S.Ş., telefon görüşmesinden sonra doktorla tartışmaya başladı. Tartışmasının büyümesi üzerine S.Ş., doktor Öztop'a saldırdı. Bu sırada sıra bekleyen diğer hasta ve hasta yakınları da doktor Öztop'a saldıran S.Ş.'ye tepki gösterdiler. Daha sonra güvenlik güçlerinin geldiğini gören S.Ş., olay yerinde babaannesini bırakarak uzaklaştı.

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan S.Ş., polis tarafından her yerde aranırken, daha önce aldığı bir suçtan dolayı da denetimli serbestlik gözetiminde serbest bırakıldığı bildirildi.

Doktor Emre Öztop'a yapılan saldırıyı kınayan Gazi Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Yılmaz Dündar, "Doktorumuz en fazla 1,5 - 2 dakika gibi bir telefon görüşmesi olmuş. Doktora vuran vatandaş kaçmış, polisler arıyor ve aynı zamanda denetimli serbestlikten serbest bırakıldığı bilgisi bize ulaştı. Biz adli mercilere şikayetlerimizi yaptık. Doktor Emre Öztop'un sağlık durumu gayet iyi. Dudağında hafif şişliği var. Hekim arkadaşlarımız Ramazan ayı boyunca çok çalıştılar. Mesainin son saatlerinde böyle hoş olmayan bir olayla karşılaşıyoruz" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Hasta Yakınından Doktora Dayak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0