SAMSUN

Samsun'da Gençlerin "05.05.2015" Çılgınlığı

 
 115
Samsun'da Gençlerin "05.05.2015" Çılgınlığı - Samsun'da evlilik hazırlığı yapan çok sayıda çift, nikah tarihlerini unutmamak için gün, ay ve yılı 5 rakamından oluşan "5
Bafra Haber

 |  - Samsun'da evlilik hazırlığı yapan çok sayıda çift, nikah tarihlerini unutmamak için gün, ay ve yılı 5 rakamından oluşan "5

5.2015" tarihini seçti.

İlkadım ve Canik Belediyeleri Evlendirme Memurluklarına başvurarak hayatlarını birleştiren 34 çiftin nikahı kıyıldı. Günler öncesinden randevu alıp, nikah işlemlerini tamamlayan çiftler, İlkadım ve Canik Evlendirme Memurluklarında 05.05.2015 günü mutluluğu "evet" diyerek hayatlarındaki en önemli imzalarından birini attılar.

25 çiftin nikahı kıyıldığı İlkadım Evlendirme Memurluğu'nda, Hamdullah ve Canay ile Hasan ve İlknur çiftlerin nikahlarını kıyan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, nikah sonunda yeni çiftlere kahve fincan takımı hediye etti. Yeni evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Tok, "Bugün tarih olarak önemli bir gün. Ciddi manada İlkadım Belediyemize nikah işlemleri için yoğun müracaat oldu. Unutulmaması gereken bir günü gelin adaylarımız ve damatlarımız tercih ediyorlar. Ben de onlara nikah günleri ve saatleri ömür boyu unutulmaması gereken bir saat ve dakika olarak hatırlanması gerekir diye düşünüyorum. Zaman ilerleyince 'belki unutulabilir' düşüncesiyle gençlerimiz anlamlı bir tarihi ve günü tercih etmişler. Evlilik kutsal bir müessesedir" dedi.

Ayrıca Canikli çiftler de nikah kıydırmak için 05.05.2015 tarihini tercih etti. Canik Belediyesi Nikah Memurluğu'na yoğun şekilde müracaat eden genç çiftler, 05.05.2015 tarihinde evliliğe 'merhaba' demek istedi. Yoğun talebi karşılamakta zorlanan nikah memurluğu, şanslı çiftlerin nikahını bu tarihte kıyarak, gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Kübra ve Erol çiftinin nikahını kıyan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de çiçeği burnunda çifte mutluluk ve sağlık diledi. 30'a yakın müracaatın olduğu söz konusu tarihte 9 çiftin nikahı kıyıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Gençlerin "05.05.2015" Çılgınlığı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0