EĞİTİM

Samsun'da Bilginin Şampiyonu Yine O Okul Oldu

 
 2427
Samsun'da Bilginin Şampiyonu Yine O Okul Oldu - Samsun`da düzenlenen liseler arası Bilgi Kültür Yarışmasını 2. kez kazanan Bafra Fen Lisesi Bafra`ya büyük bir gurur yaşattı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`da düzenlenen liseler arası Bilgi Kültür Yarışmasını 2. kez kazanan Bafra Fen Lisesi Bafra`ya büyük bir gurur yaşattı.

Olgunlaşma Enstitüsü Konferans Salonunda düzenlenen finalde, Bafra Fen Lisesi, Atakum Garip Zeycan Fen Lisesi, Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi ile Canik İMKB Anadolu Lisesi yarıştı.

Finale kalan 4 okula Edebiyat, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Genel Kültür   alanlarıyla ilgili sorular soruldu.
Bafra Fen Lisesi öğrencileri Muhammet Şen, Doğa Lokumcu, Oğuzhan Şen, Eminenur Şen, 15 sorunun 13 ´ünü doğru cevaplayarak Samsun birincisi oldu. Bafra Fen Lisesi, geçtiğimiz yıl da Samsun Bilgi Kültür Yarışması birincisi olmuştu.

Yarışmaya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Salih Selçuk, Tahsin Nas, Bafra Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, idareciler, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve birçok davetli katıldı.

Bafra Fen Lisesi müdürü Kazım Yılmaz, "Öğrencilerimizi, Öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca böyle güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Katipoğlu ´na teşekkür ederim." dedi.

Yarışmanın birincisi olan Bafra Fen Lisesi öğrencilerine ödüllerini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Selçuk verdi. Ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Bilginin Şampiyonu Yine O Okul Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0