SAMSUN

Samsun`da 30 Ağustos Zafer Bayramı

 
 728
Samsun`da 30 Ağustos Zafer Bayramı - 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 92.yıl dönümü kutlamaları Samsun`da Atatürk Anıtı`na çelenk sunulması ile başladı.
Bafra Haber

 |  - 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 92.yıl dönümü kutlamaları Samsun`da Atatürk Anıtı`na çelenk sunulması ile başladı.

Atatürk Anıtı`nda düzenlenen törene Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Törende Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`ın anıta çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Anıt Şeref Defteri`ni imzalayan Vali Aksoy, "Toprakları işgal altında olan milletimize bağımsızlığı yaşatan milletimizin hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğini dünyaya gösteren bu zaferle, Türkiye Cumhuriyeti`nin temelleri atılmıştır. Milletimiz, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne taşımak konusunda üstün bir gayret içerisindedir. Bugün uluslararası alanda ağırlı sürekli artan, dünya tarafından ilgiyle izlenen, istikrar ve refah içerisinde ilerlemesini sürdüren bir ülke olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Milletçe birlik ve beraberlik içinde bu ülkeyi bizlere miras bırakan başta siz olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın kahraman şehitlerini rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

Vali ve beraberindekiler daha sonra valilik binasındaki Yaşayan Atatürk Salonu`na geçerek tebrikleri kabul etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun`da 30 Ağustos Zafer Bayramı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0