SAMSUN

Samsun`a Yerli Ve Yabancı Turist Akını

 
 932
Samsun`a Yerli Ve Yabancı Turist Akını - Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Samsun`a akın ediyor
Bafra Haber

 |  - Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Samsun`a akın ediyor

Yazın son ayına girildiği bugünlerde yerli ve yabancı seyahat firmaları turistik gezilerini artırdı. Bu kapsamda binlerce yerli ve yabancı turist her gün Samsun`a gelmeye devam ediyor. Hafta sonunun ilk gününde Samsun`a turistleri getiren onlarca tur otobüsü, Atatürk Bulvarı kenarına sıralanarak uzun kuyruklar oluşturdu.

Samsun`a gelen turistler, Samsun`un sembolü Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor. Atatürk Anıtı çevresindeki fotoğrafçılar da gelen turistlerin fotoğraflarını çekerek para kazanıyor. Turistler en çok ilgiyi ise susamlı Samsun simidine gösteriyor. Atatürk Anıtı çevresindeki seyyar simit satıcılarından Samsun simidi alan turistler, Samsun simidinin çok lezzetli olduğunu söyledi.

TURİSTLERDEN SAMSUN İZLENİMLERİ

Samsun`un çok güzel bir şehir olduğunu belirten turistler, "Adapazarı`ndan Samsun`a turla geldik. Samsun`un her yerini dolaştık, gerçekten çok güzel bir şehir. Son durağımız da Atatürk Anıtı oldu" dedi. Atatürk Anıtı önünde çılgınca fotoğraf çektiren üniversite öğrencisi Alper Melih ise, "Benim için Samsun`un en büyük önemi Atatürk`ün buraya çıkarak Kurtuluş Savaşı`nı başlatması. Burası dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Bu heykel zaten dünyanın sayılı heykellerinden. Buraya geldiğim için çok mutlu oldum. Çok mutlu olduğum için de anıt önünde zıplayarak fotoğraf çektirmek istedim. Zaten güzel sanatlar fakültesi öğrencisiyim. Biraz da hareketli bir insanım. Hazır Ata`mı bulmuşum fotoğraf çektireyim dedim. Diğer turistlerin de bu güzellikleri görmesi için kesinlikle Samsun`a gelmesini tavsiye ederim" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun`a Yerli Ve Yabancı Turist Akını içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0