EĞİTİM

Samsun Öğrenci Meclisi Başkanı Alp Çakır Çalıştaylarda

 
 178
Samsun Öğrenci MeclisiBaşkanı Alp Çakır Çalıştaylarda - Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığında da adı geçen Samsun İl Öğrenci Meclis Başkanı Alp Çakır çeşitli illerde düzenlenen toplantılarda Samsun`u temsil etti.
Bafra Haber

 |  - Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığında da adı geçen Samsun İl Öğrenci Meclis Başkanı Alp Çakır çeşitli illerde düzenlenen toplantılarda Samsun`u temsil etti.

25.03.2016 tarihinde Kırşehir ile başlayan ve ardı ardına gerçekleşen çalıştaylar İzmir, Rize ve Sinop`un ardından sona erdi.

Çalıştaylar hakkında değerlendirme açıklamasında bulunan Alp Çakır, "Öncelikle bizleri misafir eden Kırşehir, İzmir, Rize ve Sinop İl Öğrenci Meclis Başkanlarına, yapılan Çalıştaylarda, programlarda emeği geçen ve Çalıştaylara katılmamızı destekleyen herkese teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
 Türkiye Öğrenci Meclisinin sesini daha yüksek bir sesle duyurabilmek Samsun`umuzu en güzel şekilde temsil etmek için yoğun bir tempo ile çalıştık." dedi.

Bu toplantılar sayesinde eğitim sisteminin yanlışlarını daha iyi tartışma imkanı bulunduğuna değinen Çakır, "Eğitimin sosyo-kültürel yapılanması ve sorunları çerçevesinde diğer il başkanlarıyla aldığımız kararlar doğrultusunda eğitim sisteminin yanlışları ve esaslarını tartışarak gerekli mercilere ulaştırılmak üzere şikayetlerimizi isteklerimizi ve çözüm önerilerimizi belirledik ve dile getirdik. Yeri geldi eğlendik yeri geldi gerildik fakat her zaman dostluğumuzu baki kıldık ve Türkiye Öğrenci Meclisi dostluğunu bir kez daha herkese gösterdik. Son olarak başarılı olma gayesiyle hedefine koşan genç nesiller yetişiyor. Güzel Vatanımın ihtiyacı olan genç fikirlerin söz sahibi olduğu bu mecliste yapılan çalıştaylar başarılı sonuçlar doğuruyor. " diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Öğrenci Meclisi Başkanı Alp Çakır Çalıştaylarda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0