EĞİTİM

Samsun Müdür Mülakat Puan Listesi

 
 5212
Samsun Müdür Mülakat Puan Listesi - Bafra Haber ÖZEL / Samsun`da yapılan okul müdürlüğü mülakatından şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber ÖZEL / Samsun`da yapılan okul müdürlüğü mülakatından şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı.

133 kişinin başvurduğu mülakata 97 kişi girdi.

Mülakata giren müdür adaylarından 48`i 70`in üzeri puan aldı. 50 müdür adayı öğretmenin 5`i Türk Eğitim-Sen üyesi, 2`si şu an sendikasız diğer 43`ü ise Eğitim Bir-Sen üyesi.

Bu sonuçlara göre Eğitim Bir-Sen üyesi 45 müdür adayı öğretmen, yüzde 90`lık sonuçla büyük bir başarı gösterdi.

Mülakata giren 36 Türk Eğitim Sen üyesinin sadece 5`i mülakatta 70 puanın üzerine çıkabildi. Eğitim İş üyesi 2 öğretmen mülakata girdi ancak 70 puanın üzerine çıkamadı. Eğitim Sen üyeleri ise mülakata katılmadı.

Mülakata katılan 96 müdür adayı öğretmenden Eğitim Bir-Sen üyelerinin çok büyük bir bölümünün 70 puan üzerine çıkması; Türk Eğitim Sen üyesi 5 kişi hariç gerisinin 70 puanın altında kalması, Şanlıurfa`daki "fişleme" haberini akla getirdi.

Bazı öğretmenler, "Ya Eğitim Bir-Sen adayları çok üstün başarılı ya da Eğitim Bir-Sen`de bir keramet var" yorumunda bulundu.

 

MÜDÜR MÜLAKAT LİSTESİ

Türk Eğitim Sen Samsun 1 Nolu Şubesinin internet sitesinde yayımlanan haberde şu ifadeler yer alıyor:

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün il genelinde yaptığı Okul müdürlüğü mülakatlarının sonucları şifreli olarak ilan edilmiştir. Mülakat sonuçlarının tümünün yayınlanması talebimiz ise Milli Eğitim yetkilileri tarafından reddedilmiştir. Bizi bu şekilde durduramayacağınızı gösteriyoruz. Samsun Genelinde Mülakata girenlerin puan listesini yayınlıyoruz. İlerleyen günlerde bu listede bulunan isimlerin sendikalarını da yayınlayacağız.

{video} 

Puan Listesi için galeriye tıklayın. 

Kaynak: http://www.samsuntes.org/

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Müdür Mülakat Puan Listesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0