SİYASET

Samsun Milletvekili Kırcalı Karanlığa Son Sözü Verdi

 
 93
Samsun Milletvekili KırcalıKaranlığa Son Sözü Verdi - AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı YEDAŞ ve karayolu yetkilileri ile görüşerek aydınlatma çalışmaların başlatılması konusunda gerekli adımları attı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı YEDAŞ ve karayolu yetkilileri ile görüşerek aydınlatma çalışmaların başlatılması konusunda gerekli adımları attı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı: "AK Parti ailesi olarak Samsunumuz ve tüm ilçeleri için hizmet seferberliği içinde olacağız. Her ilçemizin nasırlaşmış problemleri bulunuyor. Bunlar çözüm bekliyor. Bu konularda ne gerekiyorsa el birliği içinde yapmaya çalışacağız. 

Ülkemiz duble yollarda büyük hizmetlere kavuştu. Karadeniz Sahil yolu da bu hizmetlerin bir bölümüdür. Samsun- Bafra, Bafra Alaçam ve daha ilerisinde çok güzel yol çalışmaları yapıldı. Halkımız bundan memnun oldu. Bu yollarda aydınlatma çalışmaları da yapıldı. Sağlıklı trafik akışı için karayolu aydınlatması çok önemli.

Samsun-19 Mayıs ilçemiz arasında ki yapılan karayolu aydınlatması herkesi memnun etti. Trafik akışını rahatlattı. Ne yazık ki bu çalışmanın 19 Mayıs ilçemiz ile Bafra arası aydınlatması yapılamadı. Bu durum yanlış anlaşılmalara da neden oldu. Bu bölgede yoğun trafik akışı var. İnsanlarımızın can ve mal güvenliği için aydınlatmanın yapılması gerekir.

Önce YEDAŞ yetkilileri sonrada Karayolu yetkilileri ile görüşmelerim oldu. İlgili kurumlarımız gerekeni yapacak ve bu meseleyi tamamen çözeceğiz. Karayolu aydınlatması yapılacak.  Burada ki karanlığa inşallah son vereceğiz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Milletvekili Kırcalı Karanlığa Son Sözü Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0