GÜNDEM

Samsun İl İzci Liderleri Bafra Kaymakamlığında Buluştu

 
 110
Samsun İl İzciLiderleri Bafra Kaymakamlığında Buluştu - Samsun il izci liderleri Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret ederek kısa süreli bir toplantı yaptılar.
Bafra Haber

 |  - Samsun il izci liderleri Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret ederek kısa süreli bir toplantı yaptılar.

Samsun`dan gelen izci liderleri Kaymakam Halis Arslan`la bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantı esnasında açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan," İlçemizde başlattığımız sevgiye uzanan eller projesiyle 2 pilot okulumuzda başlattık. 250 öğrencimizle birlikte ilk etap projemiz güzel bir şekilde geçti. Şimdi ise bu projemizi devam ettirerek 2. Etap çalışmalarıyla bu öğrencilerimizi sosyal aktivitelere yönlendirdik,  kendi okullarında ve gençlik merkezinde çalışmalarına başladılar. Okullar tatil olduğunda ise yüzmeyen kalmayacak adlı bir projemizi gerçekleştireceğiz. Bu nedenle sizlerle de güzel bir projeye imza atmak istiyoruz. Bu projemiz ise Milli Eğitim Müdürlüğüne ait ve Burunca mahallesinde bulunan ve daha önce izci evi olarak kullanılan bu binayı sevgi kültür evi olarak açmayı planlıyoruz.  Bu binanın durumu şuanda atıl bir vaziyette olduğundan fiziki mekan bakımından iyileştirmek lazım. Bu binayı faaliyete geçirip çocuklarımızı doğa ile birleştirmek gerekiyor. Sevgiye uzanan eller projesine katılan çocuklarımızı bu sevgi evi kampında bir arada buluşturacağız.

Samsun`dan gelen izci liderleri yaptıkları konuşmalarında ise; bizler ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sizin gibi özverili bir Kaymakamımızla çalışmak isteriz. Daha önce görev yaptığınız yerlerden izci liderleri ile görüştük. Oralarda yaptığınız çalışmalarınızı ve projelerinizi bizlere övgüyle anlattılar. Yaptığınız bütün projelerde görev almaya hazırız" dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun İl İzci Liderleri Bafra Kaymakamlığında Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0