GÜNDEM

Samsun Extreme Emenli`de Büyük İlgi Gördü

 
 977
Samsun Extreme Emenli`de Büyük İlgi Gördü - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yapılan Emenli Köyü 3. Hasat Şenliği`nde Samsun Extreme grubu büyük ilgi gördü.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yapılan Emenli Köyü 3. Hasat Şenliği`nde Samsun Extreme grubu büyük ilgi gördü.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında bir çok kez derece alan ve Samsun`u Tüm Türkiye`de temsil eden Samsun Extreme grubu Emenli Köyü 3. Hasat Şenliğinde kısa bir gösteri yaptı.

Grubun kurucusu Recep Sarısoy ve grup üyesi Furkan Doğan katıldıkları şenlikte kısa bir gösteri yaparak ilgiyi üzerilerinde topladı ve gruplarını tanıttı.

Yaptıkları açıklamada gruplarını tanıtan Recep Sarısoy ve Furkan Doğan şunları söyledi:

Grubumuz 3 sene önce kuruldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye`de geçtiğimiz yıl kendi klasmanımızda 1. Türkiye genelinde ise 3. Olduk. Bu sene başımıza gelen aksilikler nedeniyle yarı finalde elendik ama Samsun`umuzu ve grubumuzu en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye devam ediyoruz.  Grubumuz 10 kişiden oluşuyor. Grubumuzda Treal Bike denilen bisiklet sporu, parkur sporu ve paten sporu var. Grubumuza karşı çok ilgi oluyor. Bizi gördüklerinde şaşkınlıkla bakıyorlar. Aa Samsun Extreme  diyorlar. Türkiye`de yaptığımız spor büyük ilgi çektiği için Grubumuza da ilgi büyük oluyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Extreme Emenli`de Büyük İlgi Gördü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0