SPOR

Samsun Erkek Badminton Takımı Türkiye Finallerinde

 
 145
Samsun Erkek Badminton Takımı Türkiye Finallerinde - Isparta`da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Final 1. Devre Müsabakaları 10 Nisan 2015 tarihinde Işıkkent Spor Salonu`nda yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Isparta`da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Final 1. Devre Müsabakaları 10 Nisan 2015 tarihinde Işıkkent Spor Salonu`nda yapıldı.

Seremonide konuşan Spor Şube Müdürü Sn. Ahmet Taşdemir, katılımcı takımlara başarılar diledi.

10 - 12 Nisan 2015 tarihlerinde Isparta da yapılan Badminton Ana Lig 1.Etap Final Grubu Müsabakalarında Samsun Erkek Takımı grubunu 2. Olarak tamamladı. 24 - 26 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara`da yapılacak 2.Etap Final Grubu Müsabakaları için büyük avantaj elde etti.

Müsabakalarda, Anadolu Yıldızları Badminton Ligi`nde mÜcadele eden Samsun Takımı`nda; Serkan Uğurlu, Mete Kaan Uçan, Batuhan Ugurlu gibi sporcularımız büyük bir başarı gösterdiler.

Samsun Erkek Badminton Takım ve Badminton Milli Takım Antrenörü Şaban Kırcalı, ekibinin çok iyi bir mücadele verdiğini söyleyip sporcularını tebrik etti.

Final 1. Devre Müsabakaları`na; Kızlarda Ankara, Bolu, Bursa, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep ve İstanbul (Avrupa) İl Karmaları, Erkeklerde ise Ankara, Bursa, Düzce, Erzincan, İstanbul (Avrupa), Kırıkkale, Samsun ve Zonguldak İl Karmaları katıldı.

Final Grubu Müsabakaları, çift devreli lig ve eleme usulüne göre iki devrede oynandı. İlk aşamada kendi arasında 4` erli 2 grup oluşturuldu ve ilk devre final müsabakaları İsparta`da gerçekleştirildi. 2. Devre Müsabakaları, 2. Final Merkezi olan Ankara` da 24- 26 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanacak.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Erkek Badminton Takımı Türkiye Finallerinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0