SAMSUN

Samsun Emniyetinden Kutlama Yemeği

 
 66
Samsun Emniyetinden Kutlama Yemeği - Türk Polis Teşkilatı'nın 170
Bafra Haber

 |  - Türk Polis Teşkilatı'nın 170

kuruluş yıl dönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yemek düzenlendi.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğe Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Sönmez Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Vatandaşa hizmeti kutsal bilen ve yaptığı hizmetleri vatandaşın memnuniyeti üzerine temellendiren eğitimin gücüne ve kalitesine inanan kanunların verdiği yetkileri yerinde ve zamanında kullanan, kendisini toplumun bir parçası olarak gören teşkilatımızla geleceğin daha huzurlu ve daha güvenli olacağına yürekten inanıyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor bu güzel anımıza teşrif ederek bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün dünyada etkin bir kariyerinin olduğunu söyleyen Vali İbrahim Şahin, "Teşkilatımız her geçen gün gelişmiş sadece Türkiye'de değil, dünyada etkin bir kariyer noktasına taşınmış bir teşkilattır. Sizi canı yürekten kutluyorum. Tabi ki zaman zaman sıkıntılar yaşadınız. Bazı meslekler vardır kariyer mesleğidir. Bazı meslekler vardır prestij mesleğidir, sizin mesleğiniz fedakarlık mesleğidir. Bu fedakarlığı çalışan arkadaşlarımız ve aileleri yaşıyor ben onlara da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen yemek asayiş şube müdürlüğünde çalışan başarılı personellere Vali İbrahim Şahin ve protokol üyeleri tarafından başarı belgesi verilmesiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Emniyetinden Kutlama Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0