GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediyesinden Bafra`da İftar Programı

 
 99
Samsun Büyükşehir BelediyesindenBafra`da İftar Programı - Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra`da toplu İftar yemeği programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra`da toplu İftar yemeği programı düzenledi.

 Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı iftar programında ilçe halkına hitap eden Başkan Yılmaz, iftar programına iştiraklerinden dolayı Bafralılara teşekkür etti. 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleşen toplu iftar yemeği, Bafra Kent Meydanı'nda yapıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Programda açılış ve hoş geldiniz konuşmasını Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptı. Tuncay Yurduseven`in ardından konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz , " Bu akşam bu meydanda, Cumhuriyet meydanında bu kadar kalabalık bir şekilde 7 bin kişi ile iftar yaptık. Ramazan ayının anlayışına ve mantığına uygun, paylaşmanın, birlikte olmanın, beraber olmanın en güzel örneğini burada ortaya koydunuz. Geçen senede burada bu meydanda birlikte iftar yapmıştık ama bu kadar kalabalık değildi. Bu defa bu ramazan ayında daha kalabalık bir katılım ortaya koydunuz. İnşallah ömrümüz olur bir dahaki sene yine bir ramazanda burada daha geniş bir katılımla 10 binin üzerinde bir katılımla iftar yaparız.  " dedi

Konuşmaların ardından doğuştan engelli olan 17 yaşındaki Mertcan Çelebi yazdığı kompozisyon dergisini Samsun Yusuf Ziya Yılmaz`a hediye etti. Program fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Büyükşehir Belediyesinden Bafra`da İftar Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0