GÜNDEM

Samsun Büyükşehir Belediyesi Nolur Yama

 
 2787
Samsun Büyükşehir Belediyesi Nolur Yama - Bozuk yollar, dev çukurlar, kapanmayan boru hattı kanalları bu yazı Bafralıya zehir etti. Toz toprak, patlayan tekerler, bozulan arabalar. Bafralının hiç bitmeyen yol çilesi.
Bafra Haber

 |  - Bozuk yollar, dev çukurlar, kapanmayan boru hattı kanalları bu yazı Bafralıya zehir etti. Toz toprak, patlayan tekerler, bozulan arabalar. Bafralının hiç bitmeyen yol çilesi.

Bıkmadan usanmadan her gün bozuk yol haberi yaptık. Haber merkezimize yapılan tüm ihbarları değerlendirdik. Defalarca bu konuyu Bafra Belediyesi ve Samsun Belediyesi yetkililerle görüştük.


Doğal gaz yetkilileri, açılan boru hattı kanallarının kapanması için gerekli ücretlerin belediyeye yattığını ifade ediyor. Bafra Belediyesi geçen haftanın başı itibari ile doğal gaz boru hatlarının üstünü kapamaya başlayacağını açıklamıştı.

14,5 metrenin üzerindeki cadde, sokak ve bulvarlar Samsun Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda.
Bir kez daha Bafra`yı dolaştık. Önemli bozuk yolları, derin çukurları fotoğrafladık ve vatandaşların dertlerini dinledik. Samsun yetkililerine sizin Bafra`daki gözünüzüz, dedik. Şimdi onlardan görevlerini yapmalarını bekliyoruz. Editör

BAFRA`NIN BİTMEYEN YOL ÇİLESİ
Yalçın Köse - Bafra Haber

Alaçam Caddesi, Ali Kale Caddesi,  Aktekke Yolu ve Duha Sertkaya Bulvarı, Bakırpınar Caddesi, Cumhuriyet Ortaokulu`nun önünde bulunan çukur ve bozuk yollar vatandaşın büyük derdi haline geldi. Büyüklü küçüklü çukurlar otomobil ve motorlu taşıt kullanıcılarına zorluk çıkartırken, aynı zamanda trafik kazalarına neden oluyor.

Duha Sertkaya Bulvarı`nı Musa Cevher Dudayev Bulvarı`na bağlayan kavşakta  ikamet ettiğini ifade eden bir vatandaş, "Geçtiğimiz  akşam  çukur olan yerin yanına araba park etmiş. Akşam karanlığında çukur zor fark ediliyor. Bir motosiklet sürücüsü son anda çukuru fark etti ama yavaşlayamadı ve az kalsın park halindeki araca çarpacaktı. Tamamen şans eseri bir şekilde kurtuldu. Burası yapılmazsa acı bir haber gelir buradan."           dedi.

Yurt dışından gelen gurbetçi bir vatandaşımız ise, "Bafra`ya geleli 2 gün oldu. Arabam şu an tamirde. 2 günde yollar sayesinde bozuldu. Bafra yollarının bu kadar kötü olduğunu bilseydim rahatımı bozup o kadar yolu gelmezdim."           şeklinde konuştu.

26 Haziran 2014 tarihinde yapmış olduğumuz haberde de geçtiği üzere Aktekke yolunda otomobil kullanmak cambazlık işi, yollardaki derin çukurlar, yol eğimi 2 ay gibi bir sürede daha da kötü bir hal alarak vatandaşa çile olmakla birlikte otomobillere ve benzeri motorlu taşıtlara hasar veriyor. Vatandaşların çoğunluğu bozuk olan yoldan çıkan toz bulutu yüzünden şikayetçi.

Yetkilileri göreve davet eden bir vatandaş, "Yetkililer artık şu yolları görsün ya astım hastası olacağız ya da trafik kazasında öleceğiz. Karşıdan karşıya geçerken çukurlardan kaçmak isteyen ve süratli giden arabalar üzerimize kırıyor direksiyonu, yetkili kişilerin artık bir çözüm bulmasını istiyoruz."           ifadelerinde bulundu.   

 

< type="text/java">//

Bafra Haber'den Gönderi
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Büyükşehir Belediyesi Nolur Yama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0