SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz :

 
 42
Samsun Büyükşehir Belediye BaşkanıYusuf Ziya Yılmaz : - AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla verilen toplu iftar yemeği, Yakakent Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla verilen toplu iftar yemeği, Yakakent Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı

Toplu İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde vatandaşlarla kucaklaşarak ayaküstü sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftarın ardından da Yakakentlilere hitap etti. İlçe halkının Ramazanını ve Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkan Yılmaz, ''Geceniz mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. Cumhuriyet meydanında oluşturduğunuz güzellik için sizlere müteşekkirim. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan sofrası böyle insanlar katılınca güzel oluyor. Beraberce karşılıklı yan yana oturunca, bir kuru ekmeği paylaşırsak güzel oluyor. Ramazan'ın ruhuna, anlamına, manasına ancak böylece anlam katmış oluyoruz.Rabbim bizim Ramazan sofralarını paylaşmamızı istiyor. Dolayısıyla bu akşam bunun gereğini yapmış olduk. Çok mutlu oldum "diye konuştu.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, Yakakent Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve Yakakent Belediye Meclis üyeleri seçiminde AK Parti'ye oy veren herkese teşekkür eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "30 Mart seçiminde bizi tercih ettiğiniz ve hizmet etme imkanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi hakikaten 2002'den beri geçtiğimiz 12 yıl içinde iktisaden inim inim inleyen, neredeyse hasta adam haline gelmiş bir Türkiye'yi bulunduğu noktadan alıp adeta tırnaklarıyla kazıyarak bugün geleceğin en büyük ekonomisine sahip 20 ülkesinden biri haline getiren, önümüzdeki süre içinde de 10 büyük ekonomiye sahip ülkelerden biri haline getirmeyi kafasına koymuş, yüreğine yerleştirmiş Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçimini yapacağız. Ve kendisini inşallah 10 Ağustos günü Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz ve sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya'ya çıkaracağız. Bunun için gerekli hassasiyeti göstereceğinizden, komşularınızı, çevrenizi uyaracağınızdan hiç endişem yok. Bunu da rica ediyorum. Allah nice Ramazanlara kavuştursun"ifadelerini kullandı.

"ARTIK TEKER TÜMSEĞİ ATLAMAK ÜZERE"

Vatandaşlara seslenerek geçen yıl Ramazan ayında birlikte iftar yaptıklarını hatırlatan Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "O günden bugüne bizleri kavuşturan Cenab-ı Allah'ımıza şükürler olsun. O gün bir şeyimiz eksikti, hamdolsun onu da Yakakentliler tamamladı. Geçtiğimiz yıl Yakakent ilçemiz AK Partili bir belediye ile idare edilmiyordu. Hamd olsun, 30 Mart seçimi ile Yakakent AK Belediyecilik anlayışına kavuştu. Bu vesile ile bize bu desteği veren Yakakentli hemşehrilerimize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İftarımıza olan davetimizi kırmadınız, bizi yanlız bırakmadınız. Burada maksat aynı atmosferde, maneviyatının yüksek olduğu bu ortamda bir araya gelebilmek, aynı iftar sofrasını paylaşabilmektir. Değerli hemşehrilerim; önümüzde önemli bir seçim var. Artık teker tümseği atlamak üzere.10 Ağustos'ta aziz milletimiz ilk defa Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Geçmiş tarihimize baktığımız zaman Cumhurbaşkanlığı seçimleri özellikle 1940'lı yıllardan itibaren hep sancılı, sıkıntılı süreçlerden geçerek olmuştur. Cumhurbaşkanı seçimlerinde kavgalar çıkmış, bu yüzden Türkiye karanlık günler yaşamıştır. Bunlar neden yaşanmıştır; çünkü milletvekilleri, yani parlamento tarafından Cumhurbaşkanı seçildiği için, insanlar burada etki ve baskı altında kalabiliyorlardı ve bununla birlikte bir çok sonuçlar gerçekleşiyordu. Artık milletimiz 2007'de yapılan referandum ile parlamentoyu aradan kaldırdı ve artık Cumhur reisini kendisi 10 Ağustos'ta seçecek. Bu anlamda 77 milyon insanı sahiplenen, ayrım yapmayan, her kesime eşit davranan, Türkiye için hep hizmet üreten, geleceğe dair hedefler koyan, milletin adamı Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a halkımız bugüne kadar gösterdiği sevgi ve desteği bir kez daha gösterecek ve ülkemizin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçecektir diyorum. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz : içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0