GÜNDEM

Samkon`dan İftar Yemeği

 
 748
Samkon`dan İftar Yemeği - Kısa adı Samkon olan Samsun sivil toplum kuruluşları Konfederasyonunun düzenlemiş olduğu İftar programına 1000 Samsunlu katıldı.
Bafra Haber

 |  - Kısa adı Samkon olan Samsun sivil toplum kuruluşları Konfederasyonunun düzenlemiş olduğu İftar programına 1000 Samsunlu katıldı.

İftar programına Sivil toplum Kuruluşları temsilcileri Sivil Havacılık Genel Müdür yardımcısı Bahri Kesici, Sivil Havacılık Strateji geliştirme Daire Başkanı Faruk Subaşı, Sanatçı Tarık Mengüç, İski'yi Daire Başkanı Sadık Karabıyık Samsunspor'un eski futbolcularından Celil katılırken Samsunluların ayakta alkışladığı ve gecenin onur konuğu AKP nin Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat yer aldı. Samkon Genel Başkanı Kaya Aşçı birlik ve beraberliğe dikkat çekerken.

Milletvekili Oya Eronat'ın konuşmasında katılanların arasında bayan misafirlerin fazla olması dikkatini çekti milletvekillerinin işlerinin çok yoğun olduğunu bu iftara katılmak için Okuldan kaçan öğrencilere benzediğini söyledi. TBMM Çalışmalar gece-gündüz devam etmekte Dışarıdan bakınca işlerin çok kolay olduğu gözleniyor Anadolu'da bizde bir tabir vardır "Ölüler zannediyor ki diriler her gün helva yiyor"  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samkon`dan İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0