SAMSUN

Samgaz Atakum'a Taşınacak

 
 298
Samgaz Atakum'a Taşınacak - SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, yeni hizmet binası için Atakum ilçesinde arsa aldıklarını, 2016 yılında yeni binalarında hizmet vereceklerini söyledi
Bafra Haber

 |  - SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, yeni hizmet binası için Atakum ilçesinde arsa aldıklarını, 2016 yılında yeni binalarında hizmet vereceklerini söyledi

Kenan şara yaptığı açıklamada, "2006 yılı itibariyle Liman Mah. Gezi Cad. No:8 İlkadım adresinde Abone Merkezi; Sanayi Mah. Selyeri Mevki Tekkeköy adresinde de Genel Müdürlük hizmet binası ile hizmet veriyoruz. Artan abone sayımız ve gelişen tüketici hizmetleri kapsamında uzun zamandır bina arayışımız sürüyordu. Ancak şirketimiz çalışma şartları ve süreçleri göz önüne alındığında kapsamlı bir bina ihtiyacı ortaya çıktı. Böylece bir arsa alarak tamamen işleyişimize paralel; abonelerimize daha konforlu bir ortamda hizmet verebilecek bina yapılması amaçlandı. Bu doğrultuda da Atakum bölgesinde arsa alımı yapılmıştır" dedi.

2016 yılı itibariyle SAMGAZ olarak yeni binada hizmet vermeye hazırlandıklarını belirten Şara, teknolojiye uyumlu, abonelerin daha az evrak ve daha az işlem ile hizmet alabilecek şekilde yazılım güncelleme çalışmalarının yürütüldüğünün de altını çizdi.

2015 yılında inşaatına başlanarak 2016 yılı itibariyle inşaatının tamamlanması hedeflenen binada güneş kolektörü ve fotovoltaik pillerin yer alacağını bildiren Şara, optimum kullanım alanları oluşturarak çalışma performansının artırılmasını hedeflediklerini belirtti.

Şara ayrıca SAMGAZ genelinde sosyal sorumluluk kampanyalarına da azami derecede önem verildiğini bildirerek, "Türkiye enerji sektörünün sürekli yayınlarından olan Gas&Power ve Green Power Gazeteleri tarafından düzenlenen; Geleneksel Altın Vana&Altın Voltaj Doğal Gaz ve Elektrik Sektörleri Başarı Ödülleri kapsamında SAMGAZ 2013 ve 2014 yılında üst üste 2 yıl altın vana ödülünün sahibi olmuştur. Misyonumuzu tam anlamıyla yerine getirerek, SAMGAZ'ı doğal gaz dağıtım sektöründe ileri seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yeni binayı tasarlarken dizayn etmenin ötesinde fayda sağlama unsuru üzerine yoğunlaştıklarını; enerji, teknoloji, kaynak optimizasyonu, sosyal alan ve birçok farklı alana odaklandıklarını ifade eden SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, yeni hizmet binası ile şehrin çevreci ilk binalarından olmayı, ayrıca bütün birimlerini tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samgaz Atakum'a Taşınacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0