SAMSUN

Salıpazarlılardan Büyükşehir İftarına Büyük İlgi

 
 306
Salıpazarlılardan Büyükşehir İftarına Büyük İlgi - Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Salıpazarı halkıyla buluştu
Bafra Haber

 |  - Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Salıpazarı halkıyla buluştu

Büyükşehir Belediyesi Salıpazarı halkla iftar programı Gökçeli Meydanı'nda yapıldı. 30 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından modern hale getirilen meydandaki iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Salıpazarlılar tarafından sevgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftar öncesinde muhtarlarla bir araya gelerek yaşanan sorunlar ve eksikliklerle ilgili bilgi aldı. Çocukları sevip onlara oyuncaklar hediye eden Başkan Yılmaz, daha sonra da iftarın verileceği meydana geçerek masaları dolaştı. Salıpazarlılara "Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Katılımınızla bizleri sevindirdiniz, Allah da sizleri sevindirsin" diyerek vatandaşlara dua etti.

İftarın ardından yaptığı konuşmada ilçelerdeki iftar programlarına gösterilen yüksek ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Herkesin evinde oruç açacak bir tas yemeği varken siz, bizimle birada olmayı tercih ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan geçmişten günümüze köklü bir gelenekten geliyor. Bu zengin birikimli gelenekte Ramazan, birlik demek, beraberlik dermek, kardeşlik demek, dostluk ve paylaşmak demektir. Bu akşam sizler, Ramazan'ın tüm özelliklerini ve güzelliklerini ortaya koydunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu akşam çok mutlu ettiniz. Rabbim Ramazan akşamı ettiğiniz duaların hepsini kabul etsin" ifadelerini kullandı.

Akşam namazının ardından ilçe meydanındaki bir çay ocağında vatandaşlarla çay sohbeti yapan Başkan Yılmaz, daha sonra da ilçeden uğurlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Salıpazarlılardan Büyükşehir İftarına Büyük İlgi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0