SAMSUN

Sahte Parayla Yakalanan Genç Kız Ve Arkadaşı Tutuklandı

 
 745
Sahte Parayla Yakalanan GençKız Ve Arkadaşı Tutuklandı - Samsun'da iç çamaşırından sahte para çıkan genç kız ile arkadaşı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da iç çamaşırından sahte para çıkan genç kız ile arkadaşı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 34 plakalı otomobil ile Atakum ilçesindeki bir kebapçıya giden Ç.K.(21) adlı kız ile yanındaki A.G. (21) ve F.T. (20), 200 lira sahte para verip 15 liralık döner aldı. Zanlılar, 185 lira para üstü alarak piyasaya sahte 200 lira sürdü. Daha sonra maddi hasarlı kazaya karışınca polis tarafından yakalanan 3 kişi gözaltına alındı. Genç kızın iç çamaşırında 12 adet sahte 200 liralık banknot ele geçti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan gençler sahte parayla bir ilgilerinin olmadığını savundu. Ç.K. adlı genç kız ise paranın sahte olduğunu bilmediğini öne sürdü.

KOM Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 3 kişi Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ç.K. ile A.G. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, F.T. de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sahte Parayla Yakalanan Genç Kız Ve Arkadaşı Tutuklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0