SAMSUN

Sağlık Çalışanları 'Başarı Belgesi' İle Ödüllendirildi

 
 310
Sağlık Çalışanları 'BaşarıBelgesi' İle Ödüllendirildi - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı birimlerde başarılı olan 27 sağlık çalışanlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi
Bafra Haber

 |  - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı birimlerde başarılı olan 27 sağlık çalışanlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr. Ertan Uzun, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Rıza Aydın ve sağlık çalışanları katıldı.

Samsun'da sağlıkta adına önemli hizmetlerin geçerleştirildiğini belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Özellikle kamu yatırımları sağlık standartlarının daha üst noktaya taşınması adına hızla devam ediyor. Fiziki yapıların iyiliği önemli olmakla birlikte orada sunulan hizmetin kalitesi büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda Samsun'da da gerek 112 hizmetlerinde gerekse hastanelerimizdeki diğer alanlarda çalışma arkadaşlarına göre biraz daha öne çıkmış ve bu belgeyi almaya hak kazanmış arkadaşlarımızı bugün ödüllendireceğiz. Bu anlamda özel gayret gösteren ve bu belgeyi almaya hak kazanan arkadaşları kutluyorum. Amacımız başarıyı ödüllendirme, bir sıkıntı varsa da bunu sorgulamaktır. Samsun'da sağlık hizmetleri alanında yürütülen hizmetlerde önemli mesafeler alındı. Bundan sonra artarak devam etmesi, alınan bu başarı belgelerin sizlere daha büyük sorumluluklar yüklemesini bekliyoruz. Bu aynı zamanda sizin bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere daha fazla heyecan katacak ve daha farklı bir motivasyonu da sağlamış olacaktır. Bu anlamda ilgili kurumlarımızın yapmış olduğu değerlendirmeler sonrasında bizlere aktarılan bilgiler çerçevesinde bu başarı belgeleri sizlere vereceğiz. Hep birlikte daha iyi bir Samsun oluşturma adına, buradaki insanlarımıza hizmeti daha üst noktalara taşıyabilmek adına başlatılmış olan bu çalışmaları da bundan sonraki süreçte daha iyi bir noktaya taşımış olacağız" dedi.

Vali Aksoy'un konuşmasının ardından, aralarında Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin ve Ladik Devlet Hastanesi Başhekimi Sibel Arı'nın da bulunduğu toplam 27 sağlık çalışanları üstün hizmetlerinden dolayı Vali Aksoy tarafından 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sağlık Çalışanları 'Başarı Belgesi' İle Ödüllendirildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0