SAMSUN

Sadef'ten Yazıcı'ya Plaket

 
 88
Sadef'ten Yazıcı'ya Plaket - Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve SADEF Yüksek İstişare Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yazıcı'ya plaket verdi
Bafra Haber

 |  - Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve SADEF Yüksek İstişare Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yazıcı'ya plaket verdi

Yıldıray Baş, Samsunspor'un başarısında emeği olan Adem Yazıcı'ya SADEF Yönetim Kurulu, İstanbul, Türkiye ve dünya genelinde yaşayan Samsunlular adına plaket sundu.

Verilen plaketin ardından konuşan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Samsunspor'da ve İstanbul'daki Samsunluları temsilen yönetim kurulunda bulunan iş adamı kardeşimize başarılar dilerim. Samsunspor'un başarısı için SADEF ailesi olarak bize ne düşerse gereğini yapmak için hazırız. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ile yapmış olduğumuz görüşmede Samsunspor'un kuruluşunun 50. yılında yönetim kurulu tarafından düzenlenen piyango çekilişinde biz de SADEF olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız" dedi.

Samsunspor'un deplasmanlardaki maçlarına katılım sağladıklarını ifade eden Baş, "Samsunspor'un oynadığı maçlarla ilgili İstanbul ve Türkiye'nin her bölgesinde bulunan SADEF'e bağlı bölge başkanlıklarının öncülünde maçlara katılım sağlıyoruz. İnşallah bu dönem tüm camia ve Samsunlular birlik beraberlik içinde Samsunspor şampiyonluk kupasını alarak Samsunluları mutlu edecekler. Samsunspor Yönetim Kuruluna, Samsunspor için oynayan ve ter akıtan kıymetli futbolcu kardeşlerime başarılar dilerim" diye konuştu.

SADEF Başkanı Baş ve yönetim kuruluna teşekkür eden Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Adem Yazıcı, "Emin adımlarla Samsunspor hedefine ulaşacaktır. SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Samsunspor için yaptıkları çalışmaları yakinen bilen biriyim. SADEF İstanbul'da beraber yürüdüğümüz büyük bir sivil toplum kuruluşudur. Ayrıca kuruluşumuzun 50. yılında yaptığımız piyango çekilişimize katkı sağlayacak olmaları bizleri mutlu etti. Samsunspor ve yönetim kurulu, Samsunspor'a gönül veren hemşerilerim adına SADEF ailesinin takdim ettikleri plaket için başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sadef'ten Yazıcı'ya Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0