SAMSUN

Sadef'ten Samsun Emniyetine Ziyaret

 
 390
Sadef'ten Samsun Emniyetine Ziyaret - Samsun Dernekler Federasyonu(SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Samsun Dernekler Federasyonu(SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti

Yaklaşık 1 saat süren ziyarete; SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, SADEF Genel Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Bekir Şişman ve Hakan Kefeli, SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Özdemir ve Yahya Bozkurt ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Akkaya katıldı.

Ziyaretten sonra Yıldıray Baş yaptığı açıklamada, "Yapmış olduğumuz ziyarette, Emniyet Müdürü Vedat Bey'le fikir alışverişinde bulunduk. SADEF olarak yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında bilgiler paylaştık. Özellikle gençler için yapmış olduğumuz eğitim faaliyetleri hakkında konuştuk" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sadef'ten Samsun Emniyetine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0