SİYASET

Şaban Sevinç Chp'den Aday Adaylığını Açıkladı

 
 1307
Şaban Sevinç Chp'den Aday Adaylığını Açıkladı - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Halk Tv Genel Müdürü Şaban Sevinç, Samsun`un Bafra ilçesinde aday adaylığı açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Halk Tv Genel Müdürü Şaban Sevinç, Samsun`un Bafra ilçesinde aday adaylığı açıkladı.

Yoğun kalabalığın katılımıyla miting alanına dönen CHP Bafra ilçe binası önünde aday adaylığını açıklayan Şaban Sevinç`e CHP`nin diğer aday adayları da orada bulunarak destek verdi.

Aday Adaylığı konuşması öncesinde CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, aday adaylığı süreci hakkında bilgi vererek aday adaylarını tanıttı ve konuşmasını yapmak üzere sözü Şaban Sevinç`e bıraktı.

AK Parti`ye Ankara`yı ve tüm Türkiye`yi dar etmek için destek beklediklerini belirten Sevinç, " Samsun`da 20 değerli arkadaşımız milletvekili aday adayı olarak CHP`ye başvurmuş bulunuyor.  Bende bunlardan birisiyim. Desteklerseniz, başarırsak, 7 Haziranda Ankara`ya giderek AKP`ye Ankara`yı da, tüm Türkiye`yi de dar edeceğiz."       dedi.

Şaban Sevinç aday adaylığı açıklamasında, "Bu gün burada 7 Haziran seçimlerine giderken Ankara`daki saray iktidarını yıkmak için toplandık.  Beni pek çoğunuzun tanıdığını biliyorum. Ben Yörgüç Köyü`nden Şaban Sevinç.  Liseyi 1981 yılında Bafra Lisesinde bitirdim.  Lise eğitiminden sonra üniversiteyi okumak için Ankara`ya gittim. Gazi Üniversitesinde gazetecilik okudum. 1987 yılından 2005 yılına kadar; bunun 17 yılını Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Parlamento muhabirliği olmak üzere gazetecilik yaptım. 2005 yılından itibaren 4 yıl Radyo Televizyon Üst Kurulunda RTÜK Üyeliği yaptım. Son 3 yıldır ise Halk Tv Genel Müdürlüğünü yapıyorum. Siyaseti de, Ankara`yı da, Bafra`yı da, köyü de biliyorum.

Memleketi benden olan ve benden olmayan şeklinde bölen, halkın arasına nefret tohumları eken saray iktidarını yıkmak için bugün Bafra`da bir yürüyüş başlatıyoruz.  Ben yaklaşık iki aydır Samsun`da ve ilçelerinde partili arkadaşlarımla geziyorum. Samsun`da büyük bir mutsuzluk, huzursuzluk, yoksullaşma, işsizlik ve çaresizlik gözlemliyorum.

Sizlerin büyük bir geçim sıkıntısı içerisinde olduğunu traktörüne mazot, tarlasına, bahçesine gübre alamadığını, özel bankaların yüksek faizleri altında ezildiğini biliyorum. CHP olarak bu sorunlara çözüm bulmak için Ankara`da Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında ekonomi heyeti aylardır çalışıyor ve inşallah bu ayın ortalarında hepinizin yüzünü güldürecek politikalar açıklanacak.

Türkiye`yi 7 Haziranda AKP faşizminden kurtarmak için bugün burada başlattığımız büyük iktidar yürüyüşünde inşallah halkın iktidarını kurarak hepinizin yüzünü güldüreceğiz ve AKP`nin 13 yıldır bu memlekete çektirdiği eziyete son vereceğiz.  Cumhuriyet Halk Partisinin başlattığı bu demokrasi hareketinin önemini anlamak gerekiyor. Sizlerin CHP`nin Milletvekili adaylarını belirlemesinin çok büyük bir fırsat olduğunu bilmek ve bunu iyi değerlendirmek gerekiyor.  Samsun`da 20 değerli arkadaşımız milletvekili aday adayı olarak CHP`ye başvurmuş bulunuyor.  Bende bunlardan birisiyim. Desteklerseniz, başarırsak, 7 Haziranda Ankara`ya giderek AKP`ye Ankara`yı da, tüm Türkiye`yi de dar edeceğiz."       şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şaban Sevinç Chp'den Aday Adaylığını Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0