SİYASET

Saadet Partisi Siyaset Okulu Açıyor

 
 136
Saadet Partisi Siyaset Okulu Açıyor - Saadet Partisi Gençlik Kolları "Yeni Bir Dünya" vizyonuna uygun bir nesil yetiştirmek maksadıyla Gençlik Kolları Yükseköğretim Biriminin organize ettiği " Kampüsten Siyasete Yeni Bir Dünya" sloganı ile Siyaset Okulu açıyor.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Gençlik Kolları "Yeni Bir Dünya" vizyonuna uygun bir nesil yetiştirmek maksadıyla Gençlik Kolları Yükseköğretim Biriminin organize ettiği " Kampüsten Siyasete Yeni Bir Dünya" sloganı ile Siyaset Okulu açıyor.

1991 yıllarında yapılan Balgat Dersleri yeniden başlıyor. Ankara Genel Merkezde gerçekleşecek eğitimleri akademisyenler, bürokratlar, gazeteci ve yazarlar gerçekleştirecek. Eğitim programı kapsamında katılımcılar Siyaset, Ekonomi, Hukuk ve medya olmak üzere dört farklı kategoride eğitimlere tabi tutulacaklar.
Eğitim sonunda katılımcılara Siyaset Okulu Sertifikası verilecek. Siyaset okulunun ilerleyen zamanlarda bölge eğitimleri gerçekleştirmesi de planlanıyor. 

İnternet üzerinden yapılan başvurular sonunda Siyaset Okulu mülakatlara başladı. Ankara ve Trabzon`a yapılan Mülakatlardan sonra Genel Merkez Yükseköğretim Birim Başkanı Selim Aydın başkanlığındaki mülakat komisyonu Samsun`daydı. Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığında gerçekleşen mülakata birçok partilinin yanı sıra teşkilat dışından da birçok kişi katıldı. Komisyon Kayseri, Adana, Konya, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve İzmir`deki mülakatların akabinde yapılacak değerlendirme ile 08 Şubat 2016 Salı günü sonuçları; www.gencsaadet.org.tr adresinden açıklayacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Saadet Partisi Siyaset Okulu Açıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0