SİYASET

Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Mescid-i Aksa Baskınına Tepki

 
 1099
Saadet Partisi Bafra GençlikKolları Mescid-i Aksa Baskınına Tepki - Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız Siyonist işgalci İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına ilişkin "˜` Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Merhum Erbakan hocamız her zaman `` İsrail laftan anlamaz, İsrail yalnızca güçten anlar.`` derdi. Bu sebeple İsrail ile anladığı dilden konuşmak gerekiyor.`` dedi.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız Siyonist işgalci İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına ilişkin "˜` Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Merhum Erbakan hocamız her zaman `` İsrail laftan anlamaz, İsrail yalnızca güçten anlar.`` derdi. Bu sebeple İsrail ile anladığı dilden konuşmak gerekiyor.`` dedi.

 Yıldız "˜` Müslümanların ilk kıblegahı olan Mescid-i Aksa; İslam dünyasının içinde bulunduğu kargaşa ortamından istifade edilerek korsan devlet İsrail tarafından işgal edilmekle kalmamış 1967`den bu yana ilk defa tamamen ibadete kapatılmıştır. Mescid-i Aksa`yı yok ederek kendi batıl inançları doğrultusunda kutsal tapınaklarını inşa etmeyi en önemli gayeleri olarak gören işgalci Siyonistler, Mescid-i Aksa`nın sahipsiz kaldığını zannederek gözlerini iyice karartmışlardır. Nihai hedefleri Filistin`i işgal ve Müslümanları bölgeden çıkarmak olan İsrail, öncelikli hedef olarak Mescid-i Aksa`nın işgalini planlamıştır ve yıllardır süregelen sistematik uyutma seanslarıyla Müslümanları uyutmuşlardır.``dedi

Yıldız "˜` Terörist İsrail`in bu yaptığı zulümler yanına kar kalmamalıdır. Müslümanlar şuurlu bir şekilde tepki verdikleri zaman İsrail militanları tirtir titremektedirler. Artık laf kalabalığı bırakılmalı, Edebiyat yapılmamalı, gereken ne ise o yapılmalıdır. Ha ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız biz söyleyelim, biran evvel İsrail`le olan gizli, açık bütün ilişkilerinizi sonlandırın. Aksa`nın yeniden ibadete açılması ve Gazze`nin, Kudüs`ün yani Filistin`in her türlü tehditten/işgalden arındırılması için İslam ülkeleri ile işbirliği yapıp Filistin Barış gücünü oluşturun.``diye söyledi.

"Kudüs, bize Şarkın En Sevgili Sultanı Selahattin Eyyübi'nin emaneti ve tapusu Cennet Mekan II.Abdulhamit Han da olan bir İslam mirasıdır."diyen Başbakan Davutoğlu`na  ve her defasında"Kalbimin yarısı Mekke'dir, yarısı da Medine; üstünü bir tül gibi Kudüs örter!"  dizelerini gür bir sesle okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan`a sesleniyorum. Hala neyi bekliyorsunuz? Neredesiniz? Ne yapıyorsunuz?``diye sordu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Mescid-i Aksa Baskınına Tepki içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0