SAMSUN

Rus Gazetecilerinden Medical Park'a Ziyaret

 
 284
Rus Gazetecilerinden Medical Park'a Ziyaret - Rus ekonomi gazetecileri Nina Ahılonosova ve Alexander Kharchenko, Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Rus ekonomi gazetecileri Nina Ahılonosova ve Alexander Kharchenko, Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret etti

Haberexen Yayın Grubu'nun daveti ile Samsun'a gelen ve şehirde ziyaretlerini sürdüren Rus ekonomi gazetecileri, Medical Park Hastanesi'nde Genel Müdür Opr. Dr. Hakan Özcan'dan ve hastane Başhekimi Dr. Mustafa Şen'den hastane hakkında bilgi aldılar ve hastaneden çok etkilendiklerini belirttiler.

Kullanılan teknolojik altyapıya hayran kaldıklarını ve güçlü bir akademik kadroya sahip olan Medical Park Samsun Hastanesi'nin bölge için çok büyük bir şans olduğunu belirten misafir gazeteciler gösterilen misafirperverlikten ötürü de memnuniyetlerini dile getirdiler.

Türkiye'nin sağlık sektöründeki mevcut durumunu ve Medical Park Hastaneler Grubu'nun yatırımlarından söz eden Dr.Özcan, "Medical Park Hastaneler Grubu Türkiye'nin en büyük özel sağlık kuruluşudur. Teknolojik alt yapısı ve akademik kadrosu ile sadece Türkiye'ye değil yurt dışından gelen hastalara da kaliteli sağlık hizmeti veriyoruz. Son 12 yıl içerisinde sağlık sektörü birkaç ilin kontrolü altında kalmakta kurtularak diğer illere de yayıldı. Bundan yaklaşık 10 yıl önce ülkedeki herkes sosyal güvenlik kapsamına alınarak, herkes için üst düzey sağlık hizmeti sunulmaya başlandı" dedi.

Kahvaltı eşliğinde yapılan sunumla katılımcıları bilgilendiren Opr. Dr. Hakan Özcan, Libya, Ürdün, Suriye ve Tunus gibi ülkelerle aralarında bir anlaşma olduğunu ve bu ülkelerden gelen yabancı hastaların ücretsiz sağlık hizmetlerinden faydalanabildiklerini belirt. Özcan, Rusya ile böyle bir anlaşma olmadığını ancak aralarındaki özel protokol sayesinde Rus vatandaşlarının da hastanede verilen hizmetlerden faydalanabildiklerini sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Rus Gazetecilerinden Medical Park'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0