SİYASET

Rıfat Yılmaz Bafra Haber`i Ziyaret Etti

 
 355
Rıfat Yılmaz Bafra Haber`i Ziyaret Etti - Samsun Millet partisi 1.sıra milletvekili adayı Rıfat Yılmaz  Bafra haber`e ziyarette bulundu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Millet partisi 1.sıra milletvekili adayı Rıfat Yılmaz Bafra haber`e ziyarette bulundu.

Millet Partisi vekil adayı Rıfat Yılmaz; "Bizler halkın gayretleri ile ayakta kalan bir partiyiz, Millet partisi sırf seçime girmek için giren bir parti değildir. Devlet yaşamakta olan her vatandaşının her şeyinden sorumludur ve hiçbir yönetici insanları etnik kimliklere göre ayıramaz" dedi.

Yılmaz; "Vatandaşlarımız arasında umutsuzluk ve duyarlı vatandaşlarımız arasında öfke duyguları yükselmektedir. Ülkemizin varlığı birliği ve geleceği gerçekten tehdit altına düşmüştür.

Her zaman devlet, millet ve dinin düştüğü her tehdit, tehlike karşısında yiğitçe duran ve tarihi değiştiren bilge lider Edibali ve Millet Partimiz bu zor görevi de Allah`ın izniyle başaracaktır. Namuslu, haysiyetli her vatandaşı çatımız altına davet ediyoruz. Türkiye`yi bu karanlık, fetret ve kaos girdabından kurtarmak, muhteşem Türkiye`nin aydınlık ve mutluluğuna kavuşturmak için millet partisinde toplanıyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Rıfat Yılmaz Bafra Haber`i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0