SAMSUN

Adliye Sarayı Yanındaki İnşaatta İntihar Girişimi

 
 1278
Adliye Sarayı Yanındaki İnşaatta İntihar Girişimi - Samsun`da bunalıma giren bir kişi adliye yanındaki 6 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştı
Bafra Haber

 |  - Samsun`da bunalıma giren bir kişi adliye yanındaki 6 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştı

Olay, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Samsun Adliyesi Sarayı yanındaki inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TIR şoförlüğü yapan ve 8 aydır işsiz olduğunu söyleyen 2 çocuk babası Hüsamettin G. (48), girdiği bunalım sonucu 6 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Satın aldığı araç arızalı çıkınca paranın bir kısmını ödeyemediği için ruhsat sahibi tarafından el konulduğunu ve bu konuda haksızlığa uğradığını iddia eden Hüsamettin G., eşi hakkında da bir suçtan hapis cezası olduğunu ve haksız yere eşinin cezaevine gireceğini belirterek intihar etmek istediğini söyledi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaklaşık bir saat süren mücadele sonucu Hüsamettin G.`yi ikna ederek intihar eyleminden vazgeçirdi ve çatıdan indirdi. Aynı yerde bir süre önce de pazarlamacılık yapan bir şahsın intihara kalkıştığı öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Adliye Sarayı Yanındaki İnşaatta İntihar Girişimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0