GÜNDEM

Ramazan Tepe Bıçaklanarak Öldürüldü

 
 27556
Ramazan Tepe Bıçaklanarak Öldürüldü - Ramazan Tepe eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Bafra Haber

 |  - Ramazan Tepe eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi`nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan Tepe (41) ile eşi Nehir Tepe (26) arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında yaşanan boğuşmada kadın, kendisini darp ettiğini ileri sürdüğü kocasını karnından bıçakladı. Karnından yaralanan Ramazan Tepe yere yığılırken, Nehir Tepe ise komşularından yardım istedi. 155 Polis İmdat`ı arayarak "Eşimi bıçakladım"   diye ihbarda bulundu.

Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ramazan Tepe, sabah saat 05.45`te hayatını kaybetti. Ramazan Tepe`nin üzerinden 1 adet 7.65 tabanca ele geçti.

Kocasının katil zanlısı kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosunda sorgulanan kadının, "Eşim eve geldi alkol aldı ve agresif tavırlar sergilemeye başladı. Aramızda tartışma çıktı ve beni darp etti. Ben de mutfağa kaçtım. Burada da beni tekrar darp etmeye kalkışınca onu korkutmak için elime bıçak aldım. Boğuşma esnasında kendisini bıçakladım"  dediği öğrenildi. Nehir Tepe, emniyetteki ifadesinin ardından Samsun Adliyesi`ne sevk edilecek.

Ramazan Tepe'nin, yer altı dünyasının tanınmış isimlerinden Sedat Şahin`in kız kardeşi ile evli ve iki çocuk babasıyken, iki sene önce boşanarak ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.

RAMAZAN TEPE'NİN VEFAT İLANI

SESA
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ramazan Tepe Bıçaklanarak Öldürüldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0