GÜNDEM

Radyo Yarışması Kazanan Araplar Bafra Müzesinde

 
 127
Radyo Yarışması Kazanan Araplar Bafra Müzesinde - Arabistan`da bir radyonun yarışmasındaki sorulara doğru cevap vererek turistik gezi kazanan Araplar, Samsun ilinden sonra Bafra ve Bafra Müzesini de ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Arabistan`da bir radyonun yarışmasındaki sorulara doğru cevap vererek turistik gezi kazanan Araplar, Samsun ilinden sonra Bafra ve Bafra Müzesini de ziyaret ettiler.

Özellikle son zamanlarda, Karadeniz Turizmine yoğun ilgi gösteren ve Ayvacık ilçesinde turizm ve ticari iş yerleri açmak için bir dizi görüşmelerde bulunan Arapların, özellikle Ayvacık ve diğer Karadeniz il ve ilçelerini beğendikleri biliniyor.

Konuklardan Arabistan Dammam ve Riyad`dan radyo yarışma programını kazananlarla, Cidde`den balayı kazanan bir çift beraberlerinde Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, THY Yetkilisi Makbule Öz, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Bafra ve Samsun`dan Basın mensuplarıyla birlikte Bafra Müzesi Sorumlusu Kadir Bayraklı`dan müzedeki tarihi eserlerle ilgili bilgiler aldılar.

Toplu hatıra fotoğrafı çekiminden sonra müze bahçesinde ikramlar yapıldı ve konuklar birlikte öğlen yemeğine gittiler.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Radyo Yarışması Kazanan Araplar Bafra Müzesinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0