SAMSUN

Proje Kapsamında Öğrencilere Ödül

 
 94
Proje Kapsamında Öğrencilere Ödül - Samsun Bafra Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında ilk ve ortaokul öğrencileri sinemaya götürüldü
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında ilk ve ortaokul öğrencileri sinemaya götürüldü

Bafra Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve Çocuk Büro Amirliği ile Toplum Polislik Büro Amirliği'nce yürütülen proje kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen spor ve müzik kurslarına devam eden Dededağ Ortaokulu'ndan 50, Kemalpaşa İlk ve Ortaokulundan 50 öğrenci otobüslerle önce kaymakamlık binası önüne getirildi.

Burada çocuklara hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan, "Kursa devam eden ve en başarılı olanları alkışlayacağız. Sevgiye Uzanan Eller projesinin sevgisi kök salmıştır, bu sevgi hiç bitmeyecektir. Bu sevginin bu sene tohumları atıldı. Seneye yeşerecek" dedi.

Kaymakam Arslan'ın konuşmasının ardından otobüslere bindirilen öğrenciler Çocuk Büro Amiri Mahmut Kurt idaresinde sinemaya götürülerek "Son Mektup Çanakkale" filmi izlettirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Proje Kapsamında Öğrencilere Ödül içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0