SAMSUN

Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum`da Mhp'den Aday Adayı

 
 2096
Prof. Dr. Necdet Çamaş,Atakum`da Mhp'den Aday Adayı - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum İlçe Belediye Başkanlığı için MHP'ye aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum İlçe Belediye Başkanlığı için MHP'ye aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.

Ulusal ve uluslararası birçok bilimsel çalışmalarda ve komisyonlarda görevler aldığını belirten OMÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum Cafe Home`de düzenlediği kahvaltıda, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde, Atakum İlçe Belediye Başkanlığı için MHP`ye aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Parti yetkilerinin ve üyelerinin yer aldığı kahvaltıda konuşan Prof. Dr. Necdet Çamaş, "Herkes Atakum'u konuşuyor. Atakum`la ile ilgili planlanan projeler ilçe halkı için yetersiz olduğunu gözlemliyoruz. Atakum bir eğitim, bir kültür ve bir turizm kentidir. Son yıllarda Atakum hızla sağlık kenti oluyor. Atakum denizi ile mavisi ile yeşili arasında bir beton yığınında hizmetleri bu üretkenlikleri yaşamaya, görmeye ve izlemeye çalışıyor"       dedi.

Türkiye`den kuzeye gelen herkesin giriş noktasının Atakum ilçesi olduğunu dile getiren Çamaş, "Atakum bir üniversite kenti ve Atakum üniversite ile birlikte kendini bulan, kendini oluşturan oldukça genç bir kent. Atakum sıradan bir kent değildir. Bu anlamda yapılacak olan bütün hizmetlerin, bütün çalışmaların ve projelerin Atakum halkının seviyesi idraki anlayış ile kabul edilebilir şekilde en adaletli, en ilkeli, en dürüst ve en uygulanabilir anlatabilecek hareket milliyetçi kadrolarda vardır. Bu nedenle Atakum'a diğer arkadaşlarım gibi geleceğimize yön verebilmek adına, davamıza ve şehrimize hizmet edebilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımıza başvurdum"       diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum`da Mhp'den Aday Adayı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0