GÜNDEM

Prof. Dr. Hanım Halilova Bafra`da

 
 933
Prof. Dr. Hanım Halilova Bafra`da - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, MHP`nin efsanevi lideri Alparslan Türkeş`in vefatının 17. Yılı dolayısıyla bir konferans düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, MHP`nin efsanevi lideri Alparslan Türkeş`in vefatının 17. Yılı dolayısıyla bir konferans düzenledi.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı konferans salonunda yapılan konferansa Alparslan Türkeş`in Türk Dünyasından sorumlu başdanışmanı Prof. Dr. Hanım Halilova konuşmacı olarak katıldı. Konferansa MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Prof. Dr. Hanım Halilova, konferansta Alparslan Türkeş ve Azerbaycan`ın merhum Cumhurbaşkanı Ebulfeyz Elçibey ile olan hatıralarını, Azerbaycan`ın bağımsızlığı için verdiği mücadeleleri anlattı.

Konferanstan sonra Prof. Dr. Hanım Halilova`ya Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu günün anısına bir plaket takdim etti.  Prof. Dr. Hanım Halilova, Azerbaycan`ın bağımsızlığını konu edinen "Ebulfez Elçibey ile Bağımsızlığa Giden Yol" adlı kitabını da konferanstan sonra okuyucuları için imzaladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Prof. Dr. Hanım Halilova Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0