Tanıtım

Premier Sinemaları Bayrama Özel Filmler İle Hizmetinizde

 
 1575
Premier Sinemaları BayramaÖzel Filmler İle Hizmetinizde - Premier Sinemaları Şeker Bayramına özel filmleri ile Bafra Çelik Park AVM`de hizmetinizde.
Bafra Haber

 |  - Premier Sinemaları Şeker Bayramına özel filmleri ile Bafra Çelik Park AVM`de hizmetinizde.

Premıer Sinemaları Ramazan ayının bitimi ile girecek olduğumuz Şeker Bayramı`nda, 5 lüks sinema salonunda bayrama özel 5 adet film ile hizmete başladı.

Terminatör, Ant Man, Altın Gol, Krallar Kulübü, Siccin 2 filmleri ile 129, 72,81, 69 ve 72 kişilik 5 salonu ile  aynı anda 423 sinema severi filmlerle buluşturuyor.

Sinema severler için özel olarak oluşturulmuş dekerasyonuyla farklılık yaratan Premier Sinemaları cafeteryasıylada bir çok ürünü sizlerle buluşturuyor.

Birbirinden iyi filmler ile güzel dakikalar geçirebileceğiniz gibi  Meşrubattan Popcorn`a kadar bir çok ürünün bulunduğu cafeteryada vakit geçirebilir, yayına girmiş veya girecek olan filmlerin fragmanını izleyebilirsiniz.

Fiyatlarıylada herkesin rahatlıkla film izlemesini sağlayan Premier Sinemaları seans başına öğrenciden 8 lira, tam ücreti 10 lira ve grup olarak gelen sinema severlerin karşısına 7 lira ile çıkıyor.

Adres: Emirefendi Mahallesi Çelik Park AVM  Fastfood  katı (5) Bafra/ Samsun

Rezervasyon Tel: 0362- 544 12 12

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Premier Sinemaları Bayrama Özel Filmler İle Hizmetinizde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0