GÜNDEM

Polisten Sedat Şahin Grubuna Operasyon

 
 3246
Polisten Sedat Şahin Grubuna Operasyon - Polis Sedat Şahin ve adamlarına yönelik operasyona başladı. Eylem hazırlığındaki 19 kişi yakalandı.
Bafra Haber

 |  - Polis Sedat Şahin ve adamlarına yönelik operasyona başladı. Eylem hazırlığındaki 19 kişi yakalandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Şahin`in öldürülen kardeşi Vedat Şahin`in intikamını almak için yakınlarıyla birlikte saldırı hazırlığı yaptığı bilgisi üzerine İstanbul ve Samsun`da operasyon düzenledi. Operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Şahin ve yakınlarının öldürülen Vedat Şahin`in intikamını almak için saldırı hazırlığı yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Operasyon kapsamında 20 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Yapılan çalışmaların ardında polis ekipleri Samsun ve İstanbul Beylikdüzü`nde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. İstanbul`da 14, Samsun`da ise 5 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler arasında Sedat Şahin`in kardeşi N.Şahin., oğlu E. Şahin ve yeğeni Ş.Şahin`nin de bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü`ndeki işlemleri devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Polisten Sedat Şahin Grubuna Operasyon içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0