GÜNDEM

Polis Teşkilatı`nın 169. Yılı Bafra`da Kutlandı

 
 1216
Polis Teşkilatı`nın 169. Yılı Bafra`da Kutlandı - Samsun'un Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Bafra`da Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü düzenlenen programlar ile kutlanıyor. Saat 10.00`da Kent Meydanı`nda düzenlenen törende Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, "Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve Cumhuriyetin koruyucu ve teminatı olan, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan Türk polis teşkilatının 169. Kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek, en içten saygı ve şükranlarımızı arz ederim.

Kuruluşundan bugüne, edindiği tarihi birikimlerle her geçen gün kendisinden daha fazla söz ettiren polis teşkilatımızın, planlı ve programlı çalışmaları ile kaliteli insan gücüyle ve halkımızın desteğiyle başarısını devam edecektir.

Emniyet Teşkilatı olarak amacımız; öncelikle suçun işlenmesini önlemek, suç işlendikten sonra da suçun faillerini ortaya çıkararak yakalamaktır. Suçu önleme ve suç işleyenlerin yakalanmasında başarının en önemli unsurlarından biride vatandaşımızın desteğidir. Bu desteğin artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Bu amaçla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün 155 Polis İmdat telefonları 24 saat halkımızın hizmetindedir.

Halkımızın teşkilatımıza gösterdiği yakın ilgi, sevgi, güven ve destekleri, zor görevlerimizin ifasında bizlere her zaman güç vermektedir. Bu güven ve desteğin devamını sağlamanın, görevimizdeki başarının devamına bağlı olduğunu biliyoruz.

Bu bilinç içerisinde Emniyet Teşkilatımız, her kademesinde görev yapan personeli ile ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük azimle kendisinden beklenen hizmetin en iyisini verebilme gayretindedir. Türk polisi, kendisine inanan, güvenen ve destek veren halkının polisidir."  dedi.

Kaymakam Ali Katırcı da yaptığı konuşmada, "Bütün emniyet personelimizin güzel günlerini kutluyorum. Onların bu ülke için bu millet için yaptıkları ve önümüzde ki dönemde yapmaya çalışacakları hayırlı hizmetlerin devamını temenni ediyorum"  diye konuştu.

Meydandaki programın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programa Kaymakam Ali Katırcı, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli, polis memurları ve daire amirleri katıldı.

MESLEKTAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan, 47 yıl Polis Teşkilatı'na hizmet verdikten sonra emekli olan 80 yaşındaki Emekli Emniyet Müdürü Kazım Önder, Kent Meydanı`ndaki törende meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Çeşitli illerde görevlerde bulunan ve en son Emniyet Müdürlüğü 1. Hukuk Müşavirliği`nde 10 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Önder`e meslektaşları sevgi gösterisinde bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Polis Teşkilatı`nın 169. Yılı Bafra`da Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0