SAMSUN

Piri Reis 5 Öğrencisini İspanya'ya Gönderdi

 
 110
Piri Reis 5 Öğrencisini İspanya'ya Gönderdi - Samsun'da İlkadım Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Digital Medya Uygulamaları" projesinin 4
Bafra Haber

 |  - Samsun'da İlkadım Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Digital Medya Uygulamaları" projesinin 4

aşamasında 5 öğrencisini İspanya'ya gönderdi.

Ulusal Ajans tarafından sürdürülen 1944 proje arasından seçilen Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yaptığı, "Dijital Medya Uygulamaları" isimli projenin son aşamasında 5 öğrenci İspanya'ya gitti. Mesleki eğitim öğrencileri ve personellerinin eğitimini içeren "Dijital Medya Uygulamaları Projesi" ile radyo televizyon alanı ve gazetecilik alanı öğrencileri Almanya, İtalya, Polonya'ya gitti. Projenin son aşamasında 5 öğrenci ve 1 öğretmen 1-16 Mayıs tarihleri arasında 15 gün kalacakları İspanya'ya gittiler. Proje kapsamında 4 Avrupa ülkesine öğrenci gönderdiklerini belirten İlkadım Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Şahin, "Proje kapsamında okulumuzdan 1 öğretmen 5 öğrenci gönderdik. Fakat bu kapsamda Adana, Mersin ve Elazığ'dan toplam 20 öğrenci 4 öğretmen gönderiyoruz. Öğrencilerimiz oradaki çalışmaları yerinde görme fırsatı bulacak" dedi.

İspanya'da çeşitli gazeteleri ziyaret edecek olan 11. sınıf gazetecilik sınıfı öğrencileri, baskı teknikleri, kullanılan programları yerinde görme fırsatı bulmuş olacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Piri Reis 5 Öğrencisini İspanya'ya Gönderdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0