SAMSUN

Piazza'da Bayram Etkinliği

 
 302
Piazza'da Bayram Etkinliği - Samsun Piazza AVM, Kurban Bayramı'nda çocukları ve ailelerini sevindirecek etkinliklere ev sahipliği yapacak
Bafra Haber

 |  - Samsun Piazza AVM, Kurban Bayramı'nda çocukları ve ailelerini sevindirecek etkinliklere ev sahipliği yapacak

Samsun Piazza AVM'den yapılan açıklamada, "Bayramın ilk günü trio müzik grubunun performansı ile kulaklarının pasını silecek olan ziyaretçiler, bayramın 2. ve 3. günlerinde ise hayal kahramanlarının gösterilerini izleyen çocukların mutluluğuna ortak olacaklar. Bayramın son gününde sergilenecek halk oyunları gösterileri ile alışveriş ve yaşam merkezinde adeta görsel bir şölen yaşanacak" denildi.

"Piazza ile bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır" diyen alışveriş merkezi, bayram süresince ziyaretçilerine kuru kahve ikram edecek.

Açıklamanın devamında, "Birbirinden kaliteli ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı Piazza'nın kapanış saati de Kurban Bayramı'na özel olarak ileri alındı. Bayrama iki gün kala 2 ve 3 Ekim tarihlerinde bayram alışverişlerinizi daha keyifli ve uzun süreli yapmanıza imkan sağlamak için alışveriş merkezi kapılarını 23.00'e kadar açık tutacak. Bayramın ilk günü ise Piazza kapıları, eğlenceli gösteriler ve kazançlı alışverişler için saat 14.00'de açılacak" ifadelerine yer verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Piazza'da Bayram Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0