GÜNDEM

Pazar Esnafının Kapı Hayali 4 Yıl Sonra Gerçek Oldu

 
 1658
Pazar Esnafının Kapı Hayali4 Yıl Sonra Gerçek Oldu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Kapalı Modern pazar yerindeki bazı esnafların kapı hayali 4 yıl sonra gerçek oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Kapalı Modern pazar yerindeki bazı esnafların kapı hayali 4 yıl sonra gerçek oldu.

Bafra Belediyesine ait Modern Kapalı Pazar Yerine yeni giriş kapısı yapılıyor. Modern Kapalı Pazar yeri esnafının, 4 yıldır açılmasını istediği kapı nihayet açılıyor.

2011 yılında Pazar yeri esnafı adına Bafra Haber`e konuşan Serdar Alışkan, belediyecileri bazı esnafları kolladığı iddiası ile suçlamış ve Belediye Başkanından Pazar yerine yeni kapılar açılmasını talep etmişti.
4 yıl sonra Bafra Belediyesi Modern Kapalı Pazar yerine yeni kapı açma çalışması başlatttı.

Pazar yeri esnafı Serdar Alışkan 4 yl önce şunları söylemişti:
"Büyük Pazar yerinde yapılmış olan yollardan dolayı Pazar esnafı olarak belediyeden şikâyetçiyiz. Yeni yapılan Pazar yerinin ana caddesinde tek bir kapı varken kullanılmayan kör bir cephede 4 tane kapı var.

Belediye başkanımızla görüşmemize rağmen 5 aydır sonuç alamadık. Açılmayacak yollara yol veriyorlar açılması gereken ana yolda yol yok. Pazarın her alanında yol var bizlerin mevcut olan yerlerimizin karşısında yol yok. Burada yapılan bu yol olayında açıkça rant olduğu belli buraya yol yapılmasına engel oluyorlar sayın başkanımızın bu konuyu dikkatle incelemesini istiyoruz.

Tüm esnaf arkadaşlarımız mağdur durumda bu konuyu defalarca dile getirdik. Belediye Başkanımız bizlere buraya yol yapılacağı konusunda söz verdi ama hala yol açılmadı.

Belediye Başkanımızdan söz aldığımız halde bu sözün yerine getirilmemesi bizleri üzüyor. Bazı müdürlerden dolayı ortada bir rant dönüyor, burada müdürleri tanıyan bazı kişiler kendilerine kapı açtırdılar ama bizim ana yol tarafımız kör nokta olarak bırakılıyor.

Biz burada en doğal hakkımız olanı istiyoruz, eğer bir sonuç alamasak hakkımızı yasal yollardan hukuki yollardan arayacağız" dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Pazar Esnafının Kapı Hayali 4 Yıl Sonra Gerçek Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0