SİYASET

Ak Partiden Kaymakam Ve İlçe Müftüsüne Ziyaret

 
 1166
Ak Partiden Kaymakam Ve İlçe Müftüsüne Ziyaret - Ak Parti Bafra teşkilatı, ilçemizde görevlerine yeni başlayan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve ilçe müftüsü İsmail Çiçek`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra teşkilatı, ilçemizde görevlerine yeni başlayan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve ilçe müftüsü İsmail Çiçek`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret eden Tuncay Yurduseven ve ekibi yeni kaymakama başarı dileklerini iletti.

Yurduseven açıklamasını şöyle sürdürdü; "Bafra`mız nüfusu ve coğrafyası itibariyle birçok ilimizden daha büyük bir potansiyele sahip. İktidar partisinin ilçe başkanı ve yönetimim olarak Bafra`mızın gelişmesi ve güzelleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kaymakamımızla yaptığımız bu ilk tanışma ziyaretimizde de Bafra`yla ilgili sorunlardan ve çözüm önerilerinden bahsettik. İleride inşallah daha detaylı toplantılarımız olacaktır. Görüşmemizde gördük ki sayın kaymakamımız da çalışmalarına başlamışlar. Biz de kendisine her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade ettik. Yeni kaymakamımızın Bafra`mıza hayırlı olmasını diliyor, şahsım, yönetimim ve partim adına çalışmalarında başarılar diliyorum."   

Ak Parti ekibi daha sonra ilçe müftülüğüne geçerek görevine yeni başlayan ilçe müftüsü İsmail Çiçek`i makamında ziyaret etti. Başarı dileklerinin iletildiği ziyarette Bafra için yapılacak faaliyetlerde destek sözü verildi. İlçe müftüsü İsmail Çiçek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılacak çalışmalarda koordinasyon ve planlamanın önemine dikkat çekti. Karşılıklı dilek ve temennilerle ziyaretler sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Partiden Kaymakam Ve İlçe Müftüsüne Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0