GÜNDEM

Parkomat Parası Vermemek İçin Trafik Cezası Yediler

 
 322
Parkomat Parası Vermemekİçin Trafik Cezası Yediler - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Parkomat parası vermemek için otomobillerini kaldırıma park eden araç sahiplerine Trafik polisleri ceza kesti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Parkomat parası vermemek için otomobillerini kaldırıma park eden araç sahiplerine Trafik polisleri ceza kesti.

Olay Duha Sertkaya Bulvarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Parkomat parası vermemek için otomobillerini 7 metre genişliğinde bulunan kaldırıma park eden otomobil sahiplerine,  trafik polisleri cezai işlem uyguladı.

155 Polis İmdat hattına gelen ihbar doğrultusunda Duha Sertkaya Bulvarı üzerinde park temizliği yapan Trafik ekipleri, kaldırım üzerine park eden otomobillere cezai işlem uyguladı.

Çevrede bulunan bir vatandaş ise bunun gibi otomobil parklarının bulvar üzerinde sürekli olduğunu belirterek, "Bu adamlar parkomat parası vermemek için otomobillerinin iş yerlerinin önüne kaldırıma park ediyor. Bunlar değil sadece bulvar üzerinde sürekli olarak yapılan bir şey.  Havaların ısınmasıyla yayalarda artış olduğu için yeri geliyor vatandaşlar yola çıkmak zorunda kalıyor. Malum bulvar üzerindeyiz araçlar hızlı gidiyor bir kaza olmaması elde değil. Hiçbir sıkıntı olmasa bile biz yayaların hakkını gasp ediyor." dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Parkomat Parası Vermemek İçin Trafik Cezası Yediler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0