SAMSUN

Öztürk'ten Taşçı'ya Teşekkür

 
 485
Öztürk'ten Taşçı'ya Teşekkür - Atakum ilçesinde yapmayı planladıkları öğrenci yurduyla ilgili hazırlıkları tamamladıklarını belirten İl Müftüsü Yrd
Bafra Haber

 |  - Atakum ilçesinde yapmayı planladıkları öğrenci yurduyla ilgili hazırlıkları tamamladıklarını belirten İl Müftüsü Yrd

Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, desteklerinden dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ederek projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Üniversite öğrencilerine yönelik kız öğrenci yurdu yapımıyla ilgili son hazırlık aşamalarını tamamladıklarını söyleyen İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, kendilerine her aşamada destek olduğunu belirttiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Atakum ilçesinde yapılacak olan yurtla ilgili olarak bütün hazırlık aşamalarını tamamladıklarını belirten İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, "Atakum'un Pelitköy mevkisinde arazisi bize ait olan dört dönümlük bir yerimiz var. Bu yere son derece modern ve benzersiz bir öğrenci yurdu yapacağız. 300 öğrenci kapasiteli yurdumuzu iki sene içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu'nu bitirdiğimizde herkesin örnek alacağı bir yurdu Samsun'a kazandırmış olacağız. Bu anlamda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek ve ulaştığımız nokta hakkında bilgi vermek için ziyaret ettik" dedi.

Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Eğitime büyük önem veriyoruz. Bu anlamda öğrencilerimize yönelik, onların hayatını kolaylaştıracak her çalışmaya destek vermeye çalışıyoruz. İl Müftlüğü tarafından ilçemizde yapılacak olan yurda destek olmaktan dolayı mutluyuz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öztürk'ten Taşçı'ya Teşekkür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0