Tanıtım

Özkök Yapı Markete Bafra`da Muhteşem Açılış

 
 2815
Özkök Yapı Markete Bafra`da Muhteşem Açılış - Karadeniz`in en büyük yapı marketi, Özkök Yapı Market yapılan muhteşem törenle hizmete açıldı.
Bafra Haber

 |  - Karadeniz`in en büyük yapı marketi, Özkök Yapı Market yapılan muhteşem törenle hizmete açıldı.

Samsun-Sinop yolu üzerinde açılışı gerçekleştirilen Özkök Yapı Marketin açılış töreninde ilk olarak Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Veysek Özkök  konuşma yaptı.

Konuşmasında ticaret hayatını anlatan Özkök şunları söyledi:

20 yılı aşkın bir süredir ticaretle uğraşmaktayım. Ticari hayatıma çocuk denecek yaşta başladım. Simit satarak, 4 tekerli el arabasında seyyar satış yaparak ticari hayatıma başladım. Ticarette ki misyonumuz ilk önce para kazanmak değil vatandaşa hizmet etmektir. Eskiden malzeme almak için Samsun` gidilirdi. Şimdi ise bugün açılışını yaptığımız  Özkök Yapı Marketimizde 50.000 kalem malzeme çeşidimiz ile hizmet vermekteyiz. Bizden istenilene yok dememe gayreti ile çalışıyoruz.  Açılımızda emeği geçen herkese ilk başta babama ve aileme, çalışanlarımıza ve bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise hayırlı olsun temennisinde bulunarak konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra Hüseyin Çelebi tarafından davetliler ile birliktedua edildi, açılış kurdelesi protokol eşliğinde kesildi. Özkök Yapı Marketin 3 katı davetliler tarafından gezildi. İkramlar sunuldu.

Açılışa Ak Parti MYK Üyesi, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Banka Müdürleri, İşadamları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bafranın haberi, bafra