SİYASET

Özgür Topkaya`dan Yün Pazarı Esnafına Ziyaret

 
 1079
Özgür Topkaya`dan Yün Pazarı Esnafına Ziyaret - MHP Bafra ilçe Teşkilatı ve Bafra Belediye Başkan Adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya, Yün pazarı ve Kuyumcular Arastası esnafını ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - MHP Bafra ilçe Teşkilatı ve Bafra Belediye Başkan Adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya, Yün pazarı ve Kuyumcular Arastası esnafını ziyaret etti.

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette bazı esnaflar, çok sıkıntı çektiklerini söyledi.

 Her tezgâhın başında pazarcı esnafı ve alışveriş yapanların ekonomik sıkıntılarını dinleyen Topkaya, "Seçim ziyaretlerimiz kapsamında esnaflarımızla kucaklaşmak, sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Ben halkın içinden biriyim. Seçildiğim takdirde belediyenin kapısı kesinlikle halkıma açık olacak. Biz sizlere hizmet edebilmek için bu yola baş koyduk. Bafra`da Pazaryerlerinin durumu ortadadır şehrimizin en güzide yerlerinden biri olan yün pazarı içindeki pazarcı esnaflarımız halen tahta barakalarda halkımıza hizmet vermektedir. Durum ortadır. Az laf çok iş yapmak için geliyoruz.

"Çarpık Belediyecilik Anlayışı" 

Çarpık belediyecilik anlayışı yüzünden her gün biraz daha örselenen güzel şehir Bafra için tepeden tırnağa değişim zamanı geldiğine dikkat çeken Bafra Belediye Başkan Adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya şöyle devam etti:

"Kendi içinde bütünleşmiş, modern altyapısıyla, huzurlu ve güler yüzlü insanların yaşadığı bir Bafra için kilit unsurun "Ëœiyi yönetim` olduğuna inanıyoruz. Biz, insanı merkeze alan, katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Hesap verebilirlik anlayışının bir gereği olarak belediye harcamaları ve mali konulara ilişkin tüm hususları internet ortamında halkımıza duyurmayı da şimdiden taahhüt ediyoruz." 

 "Bafralıları Bafra`yı Birlikte Yönetmeye Çağırıyoruz" 

Bafra Belediye Başkan Adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya, bu yönetim anlayışlarıyla temel ilkeleri ve hedeflerini, Güçlüyü değil, haklıyı koruyacağız. Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim modeli uygulayacağız. İş ve yatırım ortamlarını iyileştireceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışını yaygınlaştıracağız. Bafra`yı, yaşanmaktan mutlu olunan bir kent yapacağız.

Bafra için Biz projelerimiz, teknik ve idari kadrolarımızla biz hazırız. Tarihini, doğal mimarisini ve ekosistemini koruyarak şehri geliştireceğiz. Bu bakış açısıyla MHP`li başkan adayı olarak Bafra`ya hizmet etmeye hazırız ve Bafralıları, Bafra`yı birlikte yönetmeye çağırıyoruz." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özgür Topkaya`dan Yün Pazarı Esnafına Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0