SİYASET

Özgür Topkaya`dan Köylere Ziyaret

 
 1450
Özgür Topkaya`dan Köylere Ziyaret - MHP Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya Köyleri ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - MHP Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya Köyleri ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Belde ve köylerde büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Çetinkaya Beldesi, Kolay Beldesi Dedeli, Asar ve Burunca Köylerine ziyarette bulunan Topkaya`ya ilgi büyük oldu. Belde ve köy sakinleri kapılarını açtılar. Herkesi dinleyen Topkaya yapılması gerekenleri anlattı.

Tanıtım Eksikliği Var...

Özgür Topkaya, Çetinkaya ve Kolay Beldemiz ve köylerimizin tanıtım eksikliği olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizler buraların bacasız sanayi olarak anılan turizm merkezi olduğuna inanıyoruz.  Projelerimizin yoğunluğu da bu istikamettedir. " dedi. Coğrafi durumu, baraj gölleri ve temiz havasının turizm için önemli faktörler olduğunu kaydeden Topkaya, Kolay doğası, tarihi ve manevi yönüyle eşsiz bir yer olduğuna belirtti.

Topkaya ; "Benim belediyecilik anlayışım, uzatılan eli tutmak; herkese el uzatmak, darda kalanın dostu olmaktır. Ben, geleneğine, örfüne ve âdetine bağlı biriyim. Bu nedenle bizim Belediye, anlayışımız eskinin değerlerini çağdaş dünyayla buluşturmaktır. Bizim Belediye prensibimiz, sürekli ve kaliteli hizmet vermek üzerine inşa edilmiştir.

"Organik Tarım Köylerin Çıkış Yolu Olacaktır." 

Köylülerin ağırlıklı olarak tarımsal faaliyetlerle geçimlerini sağladığını anlatan Başkan Topkaya ekonomik getirisi daha fazla olan tarımsal üretim modellerinin bu bağlamda önem kazanacağını vurguladı. Dünya genelinde organik ürünlere yoğun bir talep olduğunu dile getiren Topkaya, Bafra`nın birçok bölgesinde organik tarımın çok rahat yapılabileceğini vurguladı. Organik tarım için gerekli altyapının sağlanması halinde bölgede tarımla uğraşan halka iyi bir gelir kaynağı yaratır. Köy halkı şehre giremiyor, kimi pazarcılar yağmur altında çalışıyor,  ilçe merkezinde insanlar çamurun içinde kalmış,  bazı bölgelerin hala altyapı sorunu var, kimi köylerimizin hala su sıkıntısı var bunların dışında vatandaşın mağdur olduğu ve köylerdeki vatandaşlarımız adeta ikinci plana atılmış, hizmetlerden mahrum kalmıştır. Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Ferhat Günaydın Bey ile beraber Bafra`nın köyleri için büyük projeler hazırlandık. Bizim için asıl olan Bafra`mız ve ona bağlı olan yerlerin yüksek menfaatleridir Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz" .dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Belde ve Köy Gezisine İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya`ya Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, Bafra ülkü ocakları ve parti üyeleri eşlik etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özgür Topkaya`dan Köylere Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0