SİYASET

Özgür Topkaya`dan Eski Sanayi Sitesine Ziyaret

 
 1545
Özgür Topkaya`dan Eski Sanayi Sitesine Ziyaret - Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya Bafra eski sanayi sitesi, esnaflarına ziyarette bulundu.

 Sanayi Sitesi esnafından büyük ilgi ve destek gördü. Tüm esnafları tek, tek gezerek tokalaştı ve sohbet ederek dertlerini ve sorunlarını yerinde dinledi.

Hep Birlikte Büyük Projelere İmza Atacağız

Sanayi Sitesindeki esnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgi ve teveccüh karşısında, sorumluluklarının daha fazla arttığını söyleyen Özgür Topkaya, "Bu seçim ziyareti değil, ben sizi her zaman ziyarete geleceğim. Sanayi esnafının sorunlarını yakından takip ediyorum ve biliyorum. Bunları sizlerle beraber el ele vererek çözeceğiz. Sanayi esnafının şehir ekonomisine çok büyük katkıları var. Allah kısmet eder de Bafra Belediye Başkanı olursam Bafra ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projelere imza atacağız." dedi.

Başkan Topkaya Esnafla sohbet edip esnafın taleplerini, dikkatle dinleyerek not almayı ihmal etmedi. 

Köhne Düzeni Değiştireceğiz 

Başkan Topkaya konuşmalarını şöyle sürdürdü, "Bu köhne düzeni değiştirme adına sizlere söz veriyorum. Biz bir hırs ile yola çıkmadık. Çağdaş şehirciliği uygulayan, Esnafı koruyan onlara fırsatlar sunan bir anlayış içerisindeyiz. Kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin, bir bütün olduğu yerde göreve talibiz. Bafra kendi değerini üretiyor. Bafra bunları elinde tutarsa çözüm kendiliğinden gelir. Üreten hemşerini seveceksin. Kendi değerlerine sahip çıkacaksın`ki Esnafı`nda sana Sahip çıksın, Bizler sizleri, Bu gün değil, her zaman kazanmak için varız. Çünkü biz büyük bir aileyiz, Bizim herkese gönül kapılarımız sonuna kadar açık" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özgür Topkaya`dan Eski Sanayi Sitesine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0