SİYASET

Özgür Topkaya Bulvar Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

 
 1721
Özgür Topkaya Bulvar Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Milliyetçi hareket partisi Bafra belediye başkan adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya seçim çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi hareket partisi Bafra belediye başkan adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya seçim çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

 Bulvar caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret eden Topkaya Beraberindeki parti üyeleri ile birlikte vatandaşların yakın ilgisi ve güler yüzü ile karşılaştı.

 Topkaya gördüğü teveccühle moral depolarken, samimi duygularla kendini konuk eden esnaflara da teşekkür etti. Esnaflarımızın istek ve taleplerini dinlemeye geldim diyen Başkan adayı Topkaya, "Ziyarette hem onların taleplerini dinliyoruz, hem de isteklerini not alıyoruz. Halkımızla, esnafımızla birebir görüşüp kendimizi anlatıyoruz, onlardan destek beklediğimizi ve dualarına talip olduğumuzu söylüyoruz," dedi.

 

Esnaf ve sanatkârlara daima yanınızdayız mesajı veren Özgür Topkaya , "Bizim yönetim anlayışımız farklı. Çünkü milliyetçi hareket partisi gücünü halktan alan bir partidir. Partimizin temelinde insan odağı ve halka hizmet etmek vardır. Biz insanımıza hizmet ettiğimiz sürece mutlu oluruz. O yüzden esnaf kardeşlerimizin daima yanında olacağımızı belirtiyoruz.

 

Seçimde Bafra Halkının bu kez "Özgür Topkaya diyeceğine inandığını belirten başkan adayı Topkaya, "ben de sizleri mahcup etmemek için her zaman yanınızda olacağım. Her derdinize derman olmaya çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Ulaşılamayan bir başkan değil, Her zaman aranızda olan bir başkan olacağım. Az laf çok iş yapacağız. Bafra`mızın marka şehir olması için hazırladığımız Akıllı projeleri hayata geçireceğiz dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özgür Topkaya Bulvar Caddesi Esnafını Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0