EĞİTİM

Özel Okul Devlet Teşviği Başvuruları Başladı

 
 1831
Özel Okul Devlet Teşviği Başvuruları Başladı - Özel Bafra Koleji Müdürü Cafer Koç, "Milli Eğitim Bakanlığının özel okula gidecek öğrencilere vereceği teşvikler için başvurular bugün başladı." dedi.
Bafra Haber

 |  - Özel Bafra Koleji Müdürü Cafer Koç, "Milli Eğitim Bakanlığının özel okula gidecek öğrencilere vereceği teşvikler için başvurular bugün başladı." dedi.

Özel Bafra Koleji Müdürü Koç Bafra Haber`e yaptığı açıklamada, "Degerli Velimiz; Eğitim - ögretim destek basvurulari 10 Ağustos 2015 tarihi itibari ile baslamistir. Gelir durumunuzu gösterir belge, cocuğunuzun il- ilce düzeyinde almıs oldugu başarı durumunu (spor , resim, v.b) gösterir belge ile birlikte cocuğunuzun kayıtlı olduğu okula giderek Ek-12 formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz." diye söyledi.

Tercih işlemi yapacak öğrenciler, 3 Eylül`de ilan edilecek. Öğrencilerin tercihleri ise 4-10 Eylül`de alınacak. Yerleştirme sonuçlarının 11 Eylül`de ilan edilmesinin ardından, 14-21 Eylül`de nakil ve kesin kayıt işlemleri yapılacak. Ek yerleştirme sonuçlarının ilanı  22 Eylül`de, ek yerleştirme kayıt işlemleri ise 22-30 Eylül`de gerçekleştirilecek.

Özel okullarda,  2015-2016 eğitim öğretim yılında teşvikten yararlanacak her bir öğrenciye okul öncesinde 2 bin 680, ilkokulda 3 bin 220, ortaokul ve lisede 3 bin 750, temel liselere ise 3 bin 220 lira verilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Okul Devlet Teşviği Başvuruları Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0