GÜNDEM

Alman Kazazede Ülkesine Gönderildi

 
 224
Alman Kazazede Ülkesine Gönderildi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde hastanede  yatmakta olan Alman gezgin, ülkesine gönderildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde hastanede yatmakta olan Alman gezgin, ülkesine gönderildi.

Sinop`ta bisikletinden kafası üzerine düşmesi sonucu, kafatası kırılan ve bilinci yerinde olmayan 54 yaşındaki Alman gezgin Wolfgang Meier`in tedavisine kendi ülkesi Almanya`da devam edilecek.

Sinop`ta kaza geçiren Alman gezgin Meier, bilinci kapalı ve kafatasında  kırıklarla sevk edildiği  Özel Medibafra Hastanesi Yoğun Bakım servisinde geçirdiği 13 günün ardından Almanya`ya gönderildi.

13 günün ardından bilinci açılan ve durumu iyiye giden Wolfgang Meier,  Almanya` ya ait ambulans uçak ile ülkesine gönderildi.

Özel Medibafra Hastanesine ait ambulasn ile Çarşamba Hava Alanına götürülen Alman Gezgin orada beklemede olan Ambulans uçak ile ülkesine gönderildi.

Genel Yoğun Bakım Sorumlusu Durmuş Kabadayı, "13 gün önce hastanemize, Sinop ilinden sevk edilen Wolfgang Merier`in tedavisine kendi ülkesinde devam edilecek.  Hastanemiz Yoğun Bakım ünitesinde 13 gün boyunca tedavi altında kalan hastanamız ile Anestezi Uzmanı Dr. İlknur Kitapçı ve Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yakup Sezer ilgilendi. Bilinci kapalı ve kafa tasında kırıklarla gelen hastamız, 13 günlük tedavisinin ardından bilinci açılarak geldiği halinden çok daha iyi bir şekilde ülkesine gönderildi." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alman Kazazede Ülkesine Gönderildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0