EĞİTİM

Özel Eğitim Ve Uygulamadan Huzurevine Ziyaret

 
 1151
Özel Eğitim Ve Uygulamadan Huzurevine Ziyaret - Bafra Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Kapsamında 75.yıl Bafra Huzurevindeki kalan yaşlıları Özel Eğitim Öğretmenleri ve Öğrencileriyle birlikte ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Kapsamında 75.yıl Bafra Huzurevindeki kalan yaşlıları Özel Eğitim Öğretmenleri ve Öğrencileriyle birlikte ziyaret ettiler.

Bu ziyaret kapsamında Özel Eğitim Öğretmen ve Öğrencileri ile yaşlılar güzel vakitler geçirip birlikte yaş pasta kesip, birlikte eğlendiler. Yaşlılar kendilerini ziyarete gelen Özel eğitim öğrencilerini bağırlarına basarak onları kendi evlatları, kendi torunları yerine koyarak sevmeleri duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Bafra 75.yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu iki dezavantajlı grubun bir araya gelmesinden ve insana yapılan hizmetin, yatırımın ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Bu düzenlemiş olduğu etkinliklerden dolayı okul müdürüne, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Mustafa Yiğit, "toplum olarak yaşlılarımıza her zaman sahip çıkmamız gerektiğini bizde okulumuzun özel eğitim öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Bafra 75.yıl Huzurevinde yaşayan özel insanları ziyaret ederek, onlara destek ve moral vererek onları mutlu etmeye çalıştık."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Eğitim Ve Uygulamadan Huzurevine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0